Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Αυλαία για της ακαδημίες του Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Έκλεισε με ιδανικό τρόπο η αυλαία, για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου & του Τμήματος Στίβου του Συλλόγου μας. Όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος μετά από μια πλούσια αγωνιστική Σεζόν, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η αγωνιστική περίοδος 2022-2023 με την Τελετή Λήξης.
Η Τελετή πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο ΄΄ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΟΝΣΟΛΑΣ΄΄ στην Παραλία Σαλαμίνας, χθές Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 !
Το πρόγραμμα της Τελετής έκρυβε πολλές εκπλήξεις, με διαγωνιστικά Παιχνίδια των Αθλητών χωρισμένα σε Ηλικιακές Κατηγορίες, αλλά και συμμετοχή των Γονέων σε αγώνα, και εκτέλεση πέναλτι ! Ακολούθησαν Απονομές Μεταλλίων σε όλους τους Αθλητές & Αθλήτριες του Συλλόγου, και τιμήθηκαν για την μεγάλη προσφορά τους στον Αίαντα Σαλαμίνας, και ειδικότερα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, ο πρώην Πρόεδρος κ. Ηλίας Νάννος και ο κ. Δημήτρης Κοτσέλης, ενώ στο τέλος της Εκδήλωσης υπήρχε Μπουφέ, με Εδέσματα και Αναψυκτικά.
Με αυτόν τον τρόπο η Διοίκηση του Συλλόγου μας έκλεισε μία άκρως επιτυχημένη χρονιά ! Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γ. Παναγόπουλος, ο Βουλευτής της Ν.Δ κ. Μ. Λιβανός, ο Πρόεδρος ΑΚΟΙΠΟΠ κ. Θανάσης Αλαϊσκας, ο Σαλαμίνιος Πολιτευτής της Ν.Δ στη Β´ Πειραιά Πούτος Παναγιώτης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ηλίας Κανάκης, Αντιπροσωπεία του Συλλόγου ΄΄Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ΄΄, ο Προπονητής κ. Βαγγέλης Λαϊβεράς, ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. Κώστας Καραντής, Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Φιλάθλων ΄΄ΑΙΑΝΤΑΣ΄΄, και άλλοι Επίσημοι.
Απουσίαζε από την Τελετή o Προπονητής Τμήματος Στίβου κ. Ηλίας Νταβίδη, λόγω της συμμετοχής την ίδια ημέρα και ώρα, του Συλλόγου μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 στην Χαλκίδα. Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημοσιογράφο κ. Μάριο Θεοχάρη από την Εφημερίδα ΄΄Ανατροπές΄΄, και την κα. Βίκυ Νικολάκου από την Εφημερίδα ΄΄Φωνή των Πειραιωτών΄΄ για την παρουσία τους, και την δημοσιογραφική κάλυψη της Εκδήλωσης.
Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον πρώην Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Σιδερόπουλο, για την ευγενική συνολική Χορηγία του, για την πραγματοποίηση της Τελετής λήξης.
* Τα θερμά μας Συγχαρητήρια σε όλα τα Παιδιά των Τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου και Τμήματος Στίβου, για τον αγώνα και την πρόοδο που επιδείξανε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους τους Γονείς που πίστεψαν σε εμάς, και μας εμπιστεύθηκαν τα Παιδιά τους, και μας βοήθησαν να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Μια χρονιά ακόμα γεμάτη προσπάθεια, εμπειρίες και επιτυχίες για όλους μας έληξε, μια νέα χρονιά γεμάτη ελπίδα και όρεξη για δουλειά, θα ξεκινήσει πάλι τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Ευχόμαστε καλό Καλοκαίρι σε όλους !