Connect with us

5ος Όμιλος

Αυλαία στο πρωτάθλημα για τον Ιωνικό με Προοδευτική

Published

on

​Ο Ιωνικός στο γήπεδο της Νεάπολης την Κυριακή στις 5 το απόγευμα με αντίπαλο την Προοδευτική ολοκληρώνει τους αγώνες του για το πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής κατηγορίας χωρίς να έχει πετύχει το μεγάλο στόχο που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Football League.

​Η ομάδα της Νίκαιας με 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 27 αγώνες βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς με την ομάδα των Τραχώνων να προηγείται με 63 βαθμούς και τον Πανελευσιανικό να ακολουθεί με διαφορά ενός βαθμού.

​Ο κυριακάτικος αγώνας, ο μοναδικός εξ αναβολής που ορίστηκε και διεξάγεται για τον 5ο όμιλο της Γ´ εθνικής κατηγορίας, δεν παρουσιάζει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και η φιλοξενούμενη ομάδα της Προοδευτικής με 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 15 ήττες σε 27 αγώνες έχει απωλέσει κάθε ελπίδα για παραμονή της στην κατηγορία.

​Ωστόσο και παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος από πλευράς και των δύο ομάδων, στην Νεάπολη αναμένεται να διεξαχθεί ένας αγώνας με όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι αφού το γόητρο αποτελεί το σημαντικότερο κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές αλλά και τον κόσμο των δυο ομάδων.

​Ο κόσμος του Ιωνικού, αφήνοντας κατά μέρος την πίκρα και την απογοήτευση από την αποτυχία της ομάδας του να κατακτήσει τον τίτλο, αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν στο γήπεδο της Νεάπολης ενισχύοντας την προσπάθεια των παιχτών για τη νίκη.

​Ο προπονητής του Ιωνικού Κώστας Παρθενίου δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Νίκο Μπαμπανιώτη, Νίκο Μπερνιδάκη και Παναγιώτη Κουτσογιανόπουλο και τον Άγγελο Κατσαβριά που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία Οι υπόλοιποι παίχτες συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον κυριακάτικο αγώνα και θα ενημερωθούν για τους 18 που θα συμπεριληφθούν στο φύλο αγώνα ως βασικοί και αναπληρωματικοί πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.

​Το παραδοσιακό τοπικό ντέρμπι Ιωνικού – Προοδευτικής ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής Αθανάσιος Τζήλος του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας με βοηθούς τους Χρήστο Παπαδημητρίου και Γιώργο Αναστασίου του ιδίου συνδέσμου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Λαγός ( Αχαΐας).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply