Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Αυτά γράφει το φύλλο αγώνα στο Πεύκη- Αγιοι Ανάργυροι…

Published

on

Οι θλιβερές εικόνες που έλαβαν χώρα σήμερα στο γήπεδο της Πεύκης αποτυπώθηκαν από τον διαιτητή Τσολακίδη στο φύλλο αγώνα.

Αναλυτικά…

 Στο 24′ του αγώνα διέκοψα προσωρινά τον αγώνα για 1′ διότι μετά την επίτευξη του γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας και πριν την επανέναρξη του αγώνα της φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας Πεύκη με διακριτικά της ομάδας έκαναν ρίψη αντικειμένων με κατεύθυνση προς το δεύτερο βοηθό διαιτητή του αγώνα (πλαστικά ποτήρια με καφέ, μπανάνες, κουκουνάρια) και κατάληξη εντός αγωνιστικού χώρου. Μετά από τις απαραίτητες συστάσεις το παιχνίδι συνεχίστηκε. Στο 52′ του αγώνα διέκοψα προσωρινά τον αγώνα με δίλεπτη διακοπή διότι μετά την επίτευξη γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας και πριν από την έναρξη του αγώνα φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας Πεύκη με διακριτικά της ομάδας έκαναν ρίψη αντικειμένων και μπουκαλιών εντός του αγωνιστικού χώρου με κατεύθυνση τους ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας και τον 2ο βοηθό διαιτητή. Πριν την επανέναρξη του αγώνα φίλαθλος της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλε εντός γηπέδου και ο ποδοσφαιριστής της γηπεδούχου ομάδας, Τσότρας με Α.Φ. 5 στην προσπάθεια του να τον απομακρύνει από το γήπεδο τον έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει ο φίλαθλος στα κάγκελα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια πολλοί οργανωμένοι φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας εισέβαλαν αγωνιστικά χώρο με σκοπό να προπηλακίσουν κυνηγώντας τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Πεύκη και χτυπώντας τον προαναφερόμενο στο κεφάλι. Για την σωματικά ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων και των δυο ομάδων αλλά και της διαιτητικής τριάδας όλοι κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια. Το παιχνίδι στο 54′ του αγώνα διεκόπη οριστικά και οι δυο ομάδες αποχώρησαν μετά την εκκένωση του γηπέδου με τη συνοδεία αστυνομίας.

Οπως έχουμε πει, τη στιγμή της διακοπής το σκορ ήταν 1-2, με τους Κεχρή (24′) και Τσάμογλου (52′) να έχουν σκοράρει για τους φιλοξενούμενους και τον Βασίλη να έχει ισοφαρίσει προσωρινά στο 37′ με πέναλτι για τους γηπεδούχους.

ΠΕΥΚΗ: Αφουξενίδης, Μαρκούσης, Βότσης, Παπαδόπουλος, Τσότρας, Μπουραζάς, Αμωράτης, Κοτσίρης, Τσιχριτζής, Μάρκου, Βασίλης.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Τσαγκαράκης (46’ Χριστοδούλου), Γενίδογαν, Χαραλάμπου, Γεωργαμλής, Τσάμογλου, Καστόρας (51’ Σιαλμάς), Κεχρής, Κωσταδήμας (46′ Κατσίβελας), Ζαρκαδούλας.