Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Αυτή μάλιστα….ήταν Θύελλα νίκησε με ανατροπή 5-3 τον ΑΟ Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας

Published

on

Μεγάλη νίκη αυτοπεποίθησης κυρίως για τον τρόπο που επετεύχθη για την Θύελλα Μοσχάτου που με ανατροπή επιβλήθηκε με 5-3 των Νέων Αστεριών Δραπετσώνας.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο πρώτο τέταρτο και προηγήθηκαν με δύο τέρματα του Σιώπη στο 9΄και στο 15’ αλλά δέχθηκαν γρήγορα την ισοφάριση καθώς φρόντισε για αυτό ο Διακουμάκος που μέσα σε τέσσερα λεπτά σκόραρε δις, στο 30’ και 34’ και έφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στο δεύτερο μέρος και στο 50’ ο Νταής έβαλε την Θύελλα μπροστά στο σκορ καθώς σημείωσε το 3-2 με τον Τσελέπη τρία λεπτά αργότερα να επιφέρει την ισορροπία στο παιχνίδι ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Στην συνέχεια «μίλησε»  και πάλι ο Νταής που με δυο δικά του τέρματα στο 57’ και 69’ έδωσε την νίκη στην ομάδα του με  (5-3)  σημειώνοντας χατ τρικ στο ματς.

Διαιτητής ήταν  ο Δαμίγος.

Θύελλα Μοσχάτου: Γουσγουνέλης, Διακουμάκος(77′ Αργυρίδης), Γρηγοριάδης, Μαρλαφέκας, Πιτερός(77′ Κομπογιάννης), Ταγής, Νταής, Γούλας(68′ Φαναρίτης), Adija, Κωνσταντάκος(85’ Ευαγγέλου), Jaupllari.

Νέοι Αστέρια Δραπετσώνας:  Τσαουλλί, Κυριακάκης(65′ Κάπο), Παπαγεωργίου(52′ Καραμπετιάν), Fico, Ικόνομη(62′ Τσελεπής Α.), Χαϊρέντινι, Χαζάλ(52′ Νταλίπης), Καραμάνης, Σιώπης, Κτενάς, Τσελεπής Σ..