Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Αυτοκτόνησε ο ΑΟ Ιλίου, ήττα 3-2 από τον Νεοπεντελικό

Published

on

Απίστευτη ήττα υπέστη ο ΑΟ Ιλίου, που αν και προηγήθηκε με 2-0 γνώρισε την ήττα από τον Νεοπεντελικό με 3-2 και έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη της ανόδου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι για 60 λεπτά, αλλά μόλις δέχτηκαν το πρώτο γκολ κατέρρευσαν με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα, ενώ εξέφρασαν παράπονα για την διαιτησία. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς και έφτασαν σε ένα απίστευτο αλλά υπερπολύτιμο τρίποντο εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή τους.

Στο 8′ ο Φούρλας με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Λερούτσου έκανε το 0-1, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος. Στο 50′ μετά από εξαιρετική ομαδική ενέργεια ο Λερούτσος με σουτ έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 68′ όταν μετά από λάθος της άμυνας ο Δούβας έκανε το 1-2. Στο 86′ ο Μπεκιάρης έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2, ενώ στο 90+2′ ο Γκόνος διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΌΣ: Τουλίτσης, Τσόγκας (58′ Κανέλλος), Γκιονάι, Πολυδωρόπουλος, Γκόφας, Κυρκασιάδης, Δανοχρήστος (46′ Αναστασιάδης), Αναστασίου (46′ Δούβας), Μαρουλίδης (58′ Μπεκιάρης), Γκόνος, Λυμπούσης.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Τζώρτζης, Σπίρι, Δαούτης, Λάχας, Σπαγής, Ελεύθερος (56′ Κιτσώνης), Παπαδημητρίου (67′ Τάμπας), Φούρλας Λερούτσος (82′ Μάλλιος ), Μαρκάκης (82′ Κοντός).