Connect with us

slideshow

Αυτοκτόνησε ο Αστέρας Μαγούλας 2-2 με τα Χανιά..(φωτο) (video)

Θρίλερ στην Ελευσίνα..

Published

on

Αυτοκτονία… Ο Αστέρας Μαγούλας κράταγε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, αφού δέχτηκε μέσα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών δυο γκολ.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Μαμμή από τα Δωδεκάνησα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Έτσι η ομάδα του Αστέρα θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

 

Στο 4′ γυριστό σουτ του Χρυσάφη κτύπησε στο κάθετο δοκάρι του Καλογεράκη. Στην συνέχεια 15’ ο Χρυσάφης βρέθηκε μέσα στην περιοχή των Χανίων σούταρε απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Σερέπας από καλή θέση σούταρε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Πλουσής έδωσε την ασίστ στον Μορέιρα Ν, το ανάποδο γυριστό σουτ απέκρουσε ο Αγριμάκης. Στην συνέχεια 29’δυνατό σουτ του Χρυσάφη πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε ένα λεπτό αργότερα σουτ του Κονέ. Στο 33’ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Μανίκας βγήκε στην αντεπίθεση ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα Καλογεράκη και ο Δωδεκανήσιος ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Χρυσάφης και έγραψε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Πυθαρούλη έφυγε άουτ. Στο 55’σέντρα του Μπακάκη κεφαλιά του Σελινιωτάκη άουτ.

Στο 70’ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Χρυσάφης από ασίστ του Μανίκα πέτυχε το 2-0 σε έξαλα πανηγύρια από τους 600 περίπου φιλάθλους. Τέσσερα λεπτά αργότερα σέντρα του Μανίκα γυριστή κεφαλιά του Σερέπα ξυστά άουτ. Στο 89’ ΓΚΟΛΛΛΛ ο Ανωγειανάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη Γ της εστίας του Αγριμάκη μειώνοντας σε 2-1. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν είχε πει την τελευταία λέξη και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Τζανάκη που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι 2-2.

Mε λάθη η διαιτησία του Μαμμή (Δωδεκανήσου)

ΒΟΗΘΟΙ: Σπυρόπουλος, Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σελινιωτάκης 5’Αγριμάκης 20΄ Τσούπρος 20’ Μορέιρα Φάμπιο 20’Καλογεράκης 33’Λάμπρου 37’Μπακάκης 67’

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Αγριμάκης,Κουσουρής,Λάμπρου,Κολοβός,Τσούπρος,Μαρής,Χρυσάφης(84’Μπούγιας),Κονέ(73’ Πατσιονίδης),Σερέπας,Μανίκας,Ιορδανίδης(65’Εβερετ).

ΠΑΓΚΟΣ:Παλιγκίνης,Πατσιονίδης,Κορνελάτος,Μπούγιας,Εβερετ,Ρόκκας,Σιακαβάρας.

 

ΧΑΝΙΑ(προπονητής Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης,Μπακάκης,Βουρβαχάκης,Τσαρτσίδης,Σελινιωτάκης,Πυθαρούλης,Μπρατσιά-νι(75’Τζιανάκης),Ανωγειανάκης,Μορέιρα Νίνο(85’Βεστάκης),Πλούσης,Μορέιρα Φάμπιο.

ΠΑΓΚΟΣ: Καμπλιώνης,Τάντσης,Βαρουξάκης,Κατάκης,Βεστάκης,Τζανάκης,Λονάκης.

 

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply