Connect with us

5ος Όμιλος

“Αυτοκτόνησε” στο Λασίθι ο Εθνικός

Published

on

Αυτοκτόνησε ο Εθνικός στην Κρήτη, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την ουραγό της βαθμολογίας, Νεάπολη.

Οι παίκτες του Νίκου Γκουλή δεν κλείδωσαν τη νίκη ως όφειλαν, κόντρα σε έναν αντίπαλο ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την μοναδική του τελική προσπάθεια η οποία βρήκε στόχο.

Πάντως οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Κρασαγάκη κυρίως στο β’ μέρος, θεωρώντας ότι κακώς ακυρώθηκαν τα δυο γκολ του Μάναλη. Οι “κυανόλευκοι” τα… έχουν πάντως με τον Κρητικό ρέφερι για την εν γένει στάση του θεωρώντας ότι δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα.

Στο 37′ σε μια δυνατή σύγκρουση, ο Κωνσταντίνου χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο*.

Λίγο αργότερα, και στο καλύτερο χρονικά σημείο ο Μάναλης θα ανοίξει το στορ, για να στείλει τον Εθνικό στα αποδυτήρια προηγούμενο στο σκορ. Στην επανάληψη, το πάθος των παικτών του Εθνικού δεν ήταν το ίδιο, καθώς όφειλαν να τρώνε σίδερα.

Αυτό δεν έγινε ποτέ, με συνέπεια στο 88′ το φάουλ από τα 40 μέτρα να έχει την κατάληξη στα δίχτυα της ομάδας για το τελικό 1-1 με τον Ταβλαδωράκη

*Ο Δημήτρης Κωνσταντίνου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ιατρικό κέντρο, όπου του έγιναν ράμματα. Μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις επέστρεψε στο γήπεδο, ώστε να αποχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή.ΑΕ ΝΕΑΠΟΛΗΣ (Κώστας Γιαννακάκης) Σταυριανουδάκης, Ταβλαδωράκης, Ζανταλής, Βολονάκης, Κωνσταντίνου, Τσακάνι, Νοκάι (90′ Βασιλόπουλος), Χρηστάκης, Περράκης, Πεταυράκης (75′ Φαϊτάκης Γ.), Βλαχάκης (50′ Χιλάι).

Εθνικός (Νίκος Γκουλής): Βουτσινάς, Σκεντεράι, Μηλιώτης, Σμίλτος, Χριστοφιλέας, Αλεξίου, Τσιλιγκίρης (87′ Buter), Κωνσταντίνου (37′ Λεωνιδόπουλος), Blanco (81′ Σταματάκος), Romano, Μάναλης (70′ Παυλάκης).