Connect with us

6ος Όμιλος

Αυτός ήταν Εθνικός- Νίκη παραμονής στη Νάξο(2-1)

Published

on

Την κρίσιμη ώρα ο Εθνικός φωνάζει “παρών”. Με τον Ντανιέλ Μπατίστα πρώτη φορά στον πάγκο, οι “κυανόλευκοι” πέρασαν θριαμβευτικά από τη Νάξο, επικρατώντας στο 90′ με 2-1 του Πανναξιακού και πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους για την υπόθεση παραμονή.

Οι Πειραιώτες για ακόμα ένα ματς έδειξαν την ανωτερότητά του, όμως αντιμετώπισαν πάλι δυσκολίες στην τελική προσπάθεια, κάνοντας τα πράγματα δύσκολα για τους εαυτούς τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είδαν το δοκάρι να τους σταματά τρεις φορές, δύο με τον Σαρηγιάννη και μία με τον Στάμο, για να καταφέρει τελικά να ανοίξει το σκορ με τον Σαρηγιάννη στο 70′. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησα, ισοφάρισαν στο 84′ με τον Τσουρή.

Όμως ο Εθνικός δεν πτοήθηκε και στο 90′ με γκολ του νεοεισλθέντα Βαγγέλη “σφράγισε” το πολύτιμο αυτό διπλό.

Διαιτήτευσε ο Λάμπρου(Ευβοίας).

ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αργυρός, Κωστόπουλος, Ζαχαριουδάκης, Κύρτσος, Σέμε, Μαναριώτης, Κόντι(55′ Βαρθακοκύλης), Πρεβόλης, Ζανελάρι, Τσουρής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ(Ντανιέλ Μπατίστα): Μανωλικίδης, Νταούλιας, Αρκούδας, Παπαγεωργίου, Πεχλιβανίδης, Γκούντου, Γκαρδιακός(57′ Αυλωνίτης), Αγγελόπουλος, Ματσαδές, Στάμος(80′ Βαγγέλης), Σαρηγιάννης.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ