Connect with us

Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αυτός είναι ο Αχαρναϊκός της νέας σεζόν…

Published

on

Με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική οι άνθρωποι του Αχαρναϊκού και ο Πρόεδρος Άρης Ηλιάδης έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες μια τιτάνια προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με μεταγραφές.

Το προπονητικό team που θα οδηγήσει την ομάδα στην προσπάθεια για άνοδο στην Γ’ Εθνική αποτελείται από τον προπονητή Γιώργο Παπακωστούλη, τον γυμναστή Πρόδρομο Ανεστίδη και προπονητή τερματοφυλάκων Δημήτρη Κουρουπάκη.

Εδώ και περίπου έναν μήνα ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού Άρης Ηλιάδης έχει προβεί στην απόκτηση νέων και ικανών παικτών ενώ έχει προχωρήσει και στην ανανέωση σημαντικών ποδοσφαιριστών από το υπάρχον ρόστερ.

Όσων αφορά τις μεταγραφές ο Αχαρναϊκός έχει αποκτήσει τους:

• Θοδωρή Τσίκλο
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής με την φανέλα της ΜΑΡΚΟ και πέτυχε 5 τέρματα ενώ συμμετείχε σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Κεραυνό Κερατέας , Παλλαυρεωτικό, Ολυμπιακό Λαυρίου, Εθνικό Φιλιππιάδας, ΠΑΣ Πρέβεζα, Πανηλειακό και Άγιο Στέφανο. Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα στην Α ΕΠΣΑΝΑ και 1 κύπελο ΕΠΣΑΝΑ.

• Αλέξανδρο Νατσιόπουλο
Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Ηρακλή και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Γαζωρου, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Δερύνειας, ΠΑΣ Λαμία, BSV Rehden, Inter Leipzig, Δόξα Δράμας, Ασπρόπυργο, Ιαλυσό, Καλαμάτα, ΠΑΟ Ρουφ και πέρσι στην ΜΑΡΚΟ. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα πρωτάθλημα της σημερινής SL 2 , που μετράει πάνω από 130 συμμετοχές αλλά και της Γ’ εθνικής.

• Θεοφάνη Αποστολίδη
Γεννημένος το 2002, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε 27 φορές την φανέλα του Αίαντα Σαλαμίνας.

• Γρηγόρη Σύρακα
Ο τερματοφύλακας Γρηγόρης Σύρακας έρχεται να συνεργαστεί με τον κόουτς Γιώργο Παπακωστούλη, μετά την περσινή τους συνύπαρξη στον Σαρωνικό Αναβύσσου και πρόπερσι στην Τριγλία Ραφήνας. Είναι γεννημένος το 1997 και αγωνίστηκε με επιτυχία στον Απόλλωνα Χαλανδρίου, στη Θύελλα Ραφήνας, στην αλβανική KF Butrinti (όπου πανηγύρισε την άνοδο στη Β’ Εθνική Αλβανίας), στην Τριγλία Ραφήνας ενώ πέρσι υπερασπίστηκε την εστία του Σαρωνικού.

• Δημήτρη Νάκα
Ο 21 χρόνος αριστερός μπακ-χαφ παίζει ως «μικρός» και έχει ήδη πλούσιο βιογραφικό. Έχει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, 60 συμμετοχές στην Γ εθνική. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα της Θύελλας Ραφήνας ενώ παλιότερα είχε γεμάτες χρονιές με τον Αστέρα Βάρης τόσο στην Γ’ Εθνική όσο και στην Α ΕΠΣΑΝΑ. Διακρίνεται για το πάθος, την μαχητικότητα, την ταχύτητα αλλά και για την καλή τεχνική του κατάρτιση. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Α.O. Κρυονερίου, για να ακολουθήσουν μετέπειτα Δόξα Άνοιξης και Κηφισιά.

• Άγγελο Καρδάμη
Ο Άγγελος Καρδάμης είναι γεννημένος το 2004 και είναι κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ατρομήτου και πέρσι φόρεσε 18 φορές την φανέλα του Πανερυθραικού

• Γιάννη Σταμουλακάτο
Ο Γιάννης Σταμουλακάτος προέρχεται από τα τμήματα υποδομών της Κηφισιάς και είναι τερματοφύλακας.

• Μανώλη Γερώνυμο
Είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως μεσο-αμυντικός. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, Χολαργό, Θύελλα Ραφήνας και Τριγλία. Την σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τα χρώματα του Σαρωνικού Αναβύσσου.

• Αρμάντο Γκούφα
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα είναι 28 ετών μεσοεπιθετικός και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία και στα δυο άκρα της επίθεσης. Είναι εν ενέργεια διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Νικαράγουας με 9 συμμετοχές και 1 γκολ . Στην χώρα μας μετράει 71 εμφανίσεις στην Β κατηγορία με την φανέλα της Ιεράπετρας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Μοσχάτο, Παναιγιάλειο, Απόλλωνα Σμύρνης, Ηρόδοτο, Ιωνικό, Πιερικό και Ύπατο. Την σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τα χρώματα του Άρη Πετρούπολης στη Γ’ εθνική.

• Χαράλαμπο Τσούλφα
Ο τερματοφύλακας Χαράλαμπος Τσούλφας είναι 23 ετών και προέρχεται από τον Ήφαιστο Περιστερίου. Ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην U19 της ομάδας μας πριν μετακομίσει για την Ιταλία και την Τόρρες. Αγωνίστηκε και σε Απόλλωνα Σμύρνης και Αίαντα Σαλαμίνας .

• Νίκο Χατζή
Ο Νίκος Χατζής είναι 31 ετών και προέρχεται από μια πολύ παραγωγική χρονιά στον Αίαντα Σαλαμίνας πετυχαίνοντας 24 τέρματα. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε, Καλλιθέα, Πεύκη, Άγιο Ιερόθεο, Χαραυγιακό, Τυλυκράτη Λευκάδας, Οδυσσέα Νυδρίου και ΠΑΟ Καλυβίων.

Ο Πρόεδρος του Αχαρναϊκού Άρης Ηλιάδης ανανέωσε επίσης τη συνεργασία της ομάδας με τους:

• Σταύρο Μάναλη (αρχηγός)
Ο αρχηγός του Αχαρναϊκού είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας μας και προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Αποτελεί υπόδειγμα επαγγελματία αθλητή, τόσο για τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και για τον χαρακτήρα του, ο οποίος αποτελεί πρότυπο για το οικογενειακό κλίμα που θέλει να δημιουργήσει η ομάδα.

• Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο
Ο έμπειρος μέσος βρίσκεται από την περσινή σεζόν στην ομάδα και συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου .

• Χρύσανθο Βασιλόπουλο.
Παιδί της περιοχής των Αχαρνών, έμαθε τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Πανιώνιου και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας

• Γιώργο Στραβομύτη
Γέννημα θρέμμα της ομάδας και της πόλης των Αχαρνών. Προέρχεται από τις εξαιρετικές ακαδημίες του Αχαρναϊκού. Λογίζεται ως “μικρός” και είναι επιθετικός

• Παναγιώτη Αντωνόπουλο.
Περσινή μεταγραφή της ομάδας, με κοινή επιθυμία παίχτη και ομάδας για συνέχιση της συνεργασία. Παίζει ως “μικρός” και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.

• Βλαδίμηρο Τσαλερίδη
Πολύ ταλαντούχο παιδί της πόλης των Αχαρνών. Είναι γεννημένος το 2003 και αγωνίζεται στην άμυνα.

• Βαγγέλη Γκούφα
Είναι αμυντικός και παίζει και αυτός ως “μικρός”. Επίσης περσινή μεταγραφή της ομάδας

• Χρήστο Κουσιώρη
Ο πιο μικρός ποδοσφαιριστής του Αχαρναϊκού. Γεννημένος το 2004 γεννημένος, αγωνίζεται ως και προέρχεται από τις Ακαδημίες της ομάδας.

• Ιάσωνα Δημητρόπουλο
Ένας ακόμη αθλητής γέννημα θρέμμα της πόλης των Αχαρνών και της ακαδημίας μας του Αχαρναϊκού γεννημένος το 2003.

Τέλος και όσων αφορά στα άλλα τμήματα της ομάδας και συγκεκριμένα στην υπό σύσταση Γυναικεία ομάδα του Αχαρναϊκού ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού Άρης Ηλιαδης , ανακοίνωσε τη συνεργασία με τον Ηλία Σαλευρή στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας γυναικών.

ΠΗΓΗ: Acharnaiki.gr