Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Αφεντικό” στην πόλη ο Ασπρόπυργος 2-1 τον Απόλλωνα Ποντίων

Published

on

Ο Ασπρόπυργος  ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι της πόλης καθώς επικράτησε του Απόλλωνα Ποντίων με 2-1και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης πέντε πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Μανδραϊκό.

Η ομάδα του Ζήση Ζήκου μπήκε δυνατά στο ματς και με δυο τέρματα του Τσιγκόπουλου στο 18’ που πλάσαρε από κοντά τον Τσούλφα για ο 0-1 και στο 40’ όταν υποδέχθηκε την μπάλα μετά από πάσα του Δηλαβέρη (0-2).

ΟΙ γηπεδούχοι αντέδρασαν και μείωσαν στο 42’ με σουτ έξω από την περιοχή του Κουραβέλα. Στο 59’ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές  λόγω αποβολής του Πρέσσα με δεύτερη κίτρινη και στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν με τους Μπουρτένη  και Σεμερτζίδη αλλά οι προσπάθειες τους σταμάτησαν στα δοκάρια του Πρωτόππαπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος του αγώνα όπως αναφέρει ο ρέφερι Αλιάγας  στο φύλλο που συνέταξε άγνωστοι φίλαθλοι πέταξαν κροτίδα και πέτρες στα αποδυτήρια των διαιτητών

Απόλλων Ποντίων: Τσούλφας, Λάσκος(61′ Σεμερτζίδης), Πουρουζίδης Δ.(61′ Νίκας), Κουραβέλας, Πετσίτης, ΣτάΘης(56′ Σιδηρόπουλος), Μπουρτένης, Πρέσσας, Βασιλόπουλος, Πουρσανίδης(82′ Πουρουζίδης Ν.), Αθανασιάδης.

Ασπρόπυργος: Πρωτόπαππας, Κωνσταντινίδης, Πίνης, Φλέγκας, Χιώτης, Τσιανάκας(90′ Μουστάκα), Κώνστας, Τούσης, Τσιγγόπουλος(69′ Ρούσσος), Δηλαβέρης, Στρατιδάκης(93′ Τόρρα).