Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

“Αφεντικό” στον…Ασπρόπυργο ο Μανδραϊκός- 3-2 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Ίσως το πιο καθοριστικό βήμα για την άνοδο πραγματοποίησε ο πρωτοπόρος  Μανδραϊκός που στο ντέρμπι της…Μάνδρας που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Ασπροπύργου λύγισε με 3-2 τον συντοπίτη ΠΑΟΚ και με την ένατη συνεχόμενη νίκη του έχει «χτίσει» μια σημαντική διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του.

Στον απόηχο της φονικής καταστροφής που υπέστη η Μάνδρα, οι δυο ομάδες της περιοχής φανερά επηρεασμένες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, παίζοντας με μαύρα περιβραχιόνια στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων, σε ένα τοπικό ντέρμπι που ουσιαστικά ήταν ανάμεσα σε… «δυο ξένους στην ίδια πόλη».

Η ομάδα του Θεόφιλου Καλύβα μπήκε πιο αποφασισμένη στο ματς και προηγήθηκε 3-0 με γκολ των Τύρπου(21’), Μονέ(31’) και Χόρβατ(51’ πέναλτι- ανατροπή Λελούδα από Πλάτανο). Ο ΠΑΟΚ του Μιχάλη Κάσδαγλη αντέδρασε στην επανάληψη και κατάφερε να μειώσει σε 3-2 με τέρματα των   Κοπαλά(60’) και Παπακωνσταντίνου(72’).  Ο Μανδραϊκός είχε και δοκάρι με τον Λελούδα στο 70’.

Διαιτήτευσε ο Δημητρόπουλος. Στο 28’ ο Μανδραϊκός διαμαρτυρήθηκε για γκολ που πέτυχε με τον Τύρπο και ακύρωσε ο βοηθός Δημόπουλος για οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Σπάχια, Κακοσίμος Ε., Ματζιούρας, Δρούγος, Λογγαράκης, Θεοδωρόπουλος(85’ Πέτρου), Κοπαλάς, Πλάτανος, Ριζάι(68’ Λόλη), Κακοσίμος Γ., Παπακωνσταντίνου(90’ Πετσίτης).

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Πορανίδης, Γκίνης, Τζαφεράκος, Έβερετ, Καλογερής, Τύρπος, Τούσης(90’ Βούκα), Χόρβατ, Μονέ(86’ Σταυρόπουλος), Λελούδας(90’ Καμπάσης), Γεωργιάδης(75’ Μπούσης).

  • Αύριο (26/11) στις 10.00 το πρωί μετά την Θεία Λειτουργία στην Αγία Αικατερίνη της Μάνδρας, η διοίκηση του Μανδραϊκού θα μοιράσει 16 παλέτες με νερά για τους πλημμυροπαθείς της περιοχής.