Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

“Αφεντικό” στο Φάληρο ο Άγιαξ

Published

on

Ο Άγιαξ Ταύρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με το Παλαιό Φάληρο καθώς επιβλήθηκε των «κυανέρυθρων» με 4-0 πραγματοποιώντας σημαντικότατο βήμα ανόδου . Η ομάδα του Φ.Ζησάκη αφού στάθηκε τυχερή στο πρώτο εικοσάλεπτο όταν και οι γηπεδούχοι απώλεσαν δυο σημαντικές ευκαιρίες να προηγηθούν με τον Παπανδρέου στο 15’ και 20’, κατάφερε να προηγηθεί στο 38’ με δυνατό σουτ του Ασλανίδη έξω από την περιοχή και να ζευγαρώσει τα τέρματα της στο 42’ με τον Ερμάλ (0-2).Στο δεύτερο μισό του αγώνα έχοντας ψυχολογικό αβαντάζ σημείωσαν άλλα δυο τέρματα με τους Πούλο στο 54’ (κεφαλιά) και Κοντοπάνο στο 82’ (πλασέ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Γ. Γαζή προσπάθησε να αντιδράσει και στο 70’ έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει και να μπεί θεωρητικά στο ματς όταν ο Μαρούσης εκτέλεσε πέναλτι που απέκρουσε ο Καπακτσόγλου.

Διαιτητές ήταν οι Αντωνίου, Σαμοΐλης και Τζάκος

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Τεκίδης, Λεκαράκος, Μάλης, Λουμίδης, Λούτσος, Κέντρος (80′ Λογοθέτης), Παπανδρέου (88′ Χαλυβόπουλος), Μαρούσης, Γκιόλας, Ντόνε, Βλάμης (60′ Καραγιάννης).

ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Καπακτσόγλου, Στασινόπουλος (51′ Κοντοπάνος), Μιχαηλίδης, Γεωργακόπουλος, Καντέλι, Ασλανίδης, Ερμάλ, Οικονόμου, Πούλιος, Θεοφάνους (51′ Γερακάρης), Κούρτι (46′ Σπανάκος).