Connect with us

4ος Όμιλος

Αφιέρωσαν τη νίκη στον Στρατάκη που θα χειρουργηθεί

Published

on

Η μεγάλη νίκη του Εθνικού μέσα στου Ζωγράφου επί του Ηλυσιακού πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το γκολ του Παυλάκη στις καθυστερήσεις  χάρισε στους Πειραιώτες  την πρώτη φετινή νίκη τους στο πρωτάθλημα. Μια νίκη που  αφιέρωσαν όλοι στον Άκη Στρατάκη που τραυματίστηκε σοβαρά λίγο πριν από την λήξη του ημιχρόνου όταν έχασε τις αισθήσεις του πέφτοντας στο έδαφος (του γύρισε η γλώσσα) . Με την επέμβαση του  φυσιοθεραπευτή της ομάδας Βασίλη Τζώρτζη ο αρχηγός του Εθνικού «επανήλθε»  και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και στη συνέχεια στο νοσοκομείο « Μετροπόλιταν» από το  οποίο πήρε εξιτήριο χθες το μεσημέρι. Όμως όπως διαπιστώθηκε ο Στρατάκης κατά το πέσιμο το υπέστη κάταγμα στον ώμο και θα χειρουργηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες από τον γιατρό της ομάδας κ. Καραχάλιο.

Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος όλη η  ομάδα είναι στο πλευρό του Άκη με κάθε τρόπο. Παράλληλα  όμως πρόσθεσε πως ο Εθνικός θα κινηθεί με κάθε τρόπο για να καλύψει το κενό του Στρατάκη με μια πολύ καλή μεταγραφή….

*Στις δηλώσεις του  για τον αγώνα ο  τεχνικός των κυανολεύκων  Θύμιος Γεωργούλης, έμεινε ικανοποιημένος από την αντίδραση των παικτών του στο παιχνίδι της Κυριακής που πάλεψαν μέχρι το τέλος , με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη στο 92’ και να δικαιωθεί έτσι η προσπάθεια που κατέβαλλαν.