Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Αφιερωμένο στον Αντώνη Παράσχο το ματς του Διαγόρα με το Καματερό

Published

on

Μιλώντας εκ μέρους της διοίκησης του Διαγόρα Αιγάλεω, ο Νίκος Νταλαμπίρας σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα μας, δήλωσε…

Το ματς για εμάς είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής προς τον Αντώνη Παράσχο. Ενός εκ των αρχηγών του Διαγόρα μας. Ηγέτη με την φανέλα του συλλόγου , πιστού οπαδού , φίλου και συνοδοιπόρου στην ανανέωση του συλλόγου τόσο στην Ακαδημία όσο και στο αντρικό τμήμα αυτά τα χρόνια.
Το ματς περνάει πραγματικά σε δεύτερη μοίρα , μιας κ ο μεγάλος μας στόχος ήταν και θα είναι , με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο πλέον να ανεβεί η ομάδα κατηγορία.
Τώρα …και για τον Αντώνη που σίγουρα μας παρακολουθεί από ψηλά με την ίδια επιθυμία και οφείλουμε να τα δώσουμε όλα για αυτόν τον στόχο.

Σίγουρα η ομάδα του Καματερού είναι πιο έμπειρη , πιο έτοιμη & ξεκίνησε το πρωτάθλημα της επίσημα και μάλιστα με νίκη , σε παραπάνω κατηγόρια από εμάς.

Όμως σίγουρα αποτελεί ένα πολύ σοβαρό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε. Μας τιμάει που είμαστε η μόνη ομάδα  της Γ´ κατηγορίας που συνεχίζει στο θεσμό , καθώς και η μόνη ομάδα που αντιπροσωπεύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Αιγάλεω στο κύπελλο.
θα αγωνιστούμε πραγματικά χωρίς άγχος , αλλά και με αυτοπεποίθηση γιατί ξέρουμε ότι δεν είμαστε τυχαία σε αυτήν την φάση της διοργάνωσης και πιστεύουμε πολύ στο σύνολο και τα παιδιά που φοράνε αυτήν την φανέλα αλλά και στην δουλειά που έχει  γίνει

Advertisement