Connect with us

stoplekto

Αφύπνιση για τον Άφοβο

Published

on

Κόντρα σε μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες το τελευταίο διάστημα, ο Άφοβος επέστρεψε στις νίκες με στυλ και άνεση. Επικράτησε εντός έδρας 4-1 της Χρυσούπολης και κρατάει το πάνω χέρι στην υπόθεση άνοδος αφού διατηρεί ακόμα το +2 από τον τρίτο Άγιο Θωμά ενώ εκτός διεκδίκησης έμεινε ο Αθηναϊκός. Αντίθετα, η ομάδα του Περιστερίου έπεσε όγδοη έχοντας 40 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 13′ με δράστη τον Νίκο Μανωλιό, όμως στην συνέχεια και κυρίως στο δεύτερο μέρος έγιναν έρμαιο των διαθέσεων των γηπεδούχων. Αρχικά ο Κωστάλας είχε δοκάρι στο 30′ σουτάροντας από μακριά αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η ισοφάριση από τον Γιώργο Ξούρα στο 63′. Ο Κωστάλας ήταν σε πολύ καλή μέρα και με δύο γκολ στο 67′ και το 76′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε στο 89′ από τον Γιαννακόπουλο που σημείωσε το τελικό 4-1.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Γιαννόπουλος, Κολλιάκος.

Άφοβος (Αυγέρης Πάσχος): Χρυσικός, Μυλωνάς, Μουδάτσος, Ξούρας Γ., Χνάρης, Γεωργιάδης, Ξούρας Β. (46′ Γιαννακόπουλος), Θανασιάς, Κωστάλας (89′ Λαζανόπουλος), Νάτση (46′ Μπέλιος), Καρτσωνάκης.

Χρυσούπολη (Βαγγέλης Κότσαλος): Θεμιστοκλέους, Μπίκος, Βασιλειάδης, Μανωλιός Ν., Καμαρέτσος, Κατσαρός, Ζυμπάς, Μανωλιός Χ., Αποστολάκης, Μακρής (81′ Αποστολόπουλος), Κωτσιάς (71′ Βλάμης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply