Connect with us

6ος Όμιλος

Αχαρναικός – ΑΟ Υπάτου 0-2

Published

on

Συνέχεια νικών για την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Υπάτου που διεύρυνε το σερί στις τρεις, με την δεύτερη, σερί, εκτός έδρας (!)

Το συγκρότημα του Πάρη Κωνστανακόπουλου που αποχαιρέτισε το 2019 με την νίκη στην Μυτιλήνη (Αιολικό), έχει ήδη κάνει δυο νίκες μέσα στο 2020 καθώς την προηγούμενη Κυριακή επικράτησε στο δημοτικό στάδιο της Θήβας της ομάδας του Α.Ο. Νέας Αρτάκης με 2-0 και σήμερα (Κυριακή, 12/1) της ομάδας του Αχαρναϊκού, στο Μενίδι, με το ίδιο σκορ.

Και με την σημερινή νίκη η ομάδα έφτασε στους 23 βαθμούς που την έχουν ανεβάσει στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου.

Στο παιχνίδι στο δημοτικό γήπεδο των Αχαρνών η ομάδα του Υπάτου πήρε το σημαντικό «διπλό» χάρη στο γκολ του Καράι στο 22’ και του Νικολόπουλου στην εκπνοή.

Στην 18αδα της ομάδας του Υπάτου ήταν για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Ντερτιλής.

Διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Ζεστας από την Ε.Π.Σ. Λέσβου, με βοηθούς τον Βασίλη Βαξαβανέλη και τον Βαγγέλη Τζίκα, αμφότεροι από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αχαρναϊκός : Γκιμουσης – Αμπαρα, Καραγιαννίδης, Σχουλλης, Δούμουρας, Κοττας, Σαλα (54’ Μαρμούτας), Κυριακίδης, Τερβας, Παπαθανασίου, Στραβομύτης (66’ Μαμπαδαης).

Στον πάγκο: Παππάς – Νερης, Μαυράκης, Κωνσταντινίδης, Χριστόπουλος.

Α.Ο. Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης – Σβίγγος (35’ λ.τρ. Βασιλείου), Οικονομόπουλος, Γκούμας, Παπαχαραλάμπους (54’ Σπηλιώτης), Μιλς, Δέδες, Ταυταρίδης (82’ Σπέτσι), Καράι, Νικολόπουλος, Σαχσανίδης (78’ Βιέννας).

Στον πάγκο: Ντουμάνης – Ντερτιλής, Κακκάβας.

Γράφει ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος

starsports.gr/