Connect with us

Γ Εθνική

Αχαρναϊκός – Θύελλα Ραφήνας 2-0

Published

on

Η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα της Θύελλας Ραφήνας:

Οι «λιγνιτωρύχοι» δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα και έδειξαν σημασία κόπωσης από τις συνεχόμενες προπονήσεις, με την ομάδα του Μενιδίου να παίρνει το προβάδισμα με γκολ του Νατσιόπουλου στο 22’ για το 1-0.

Η εικόνα της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, δίχως ωστόσο να αλλάξει κάτι ως προς το σκορ μέχρι και το 70’ όπου ο Αχαρναϊκός διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με τον Σραβομύτη.

Σε ό,τι αφορά το επόμενο φιλικό της ομάδας μας, η Θύελλα θα υποδεχθεί τον Α.Ο. Λουτρακίου την επόμενη Κυριακή (20/8), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Σύρακας, Γκούφας Β., Νάκας, Τσίκλος, Μάναλης, Πινιώτης, Γκούφας Α., Γερώνυμος, Βλαχίδης, Νατσιόπουλος, Χατζής. Έπαιξαν και οι Σταμουλακάτος, Τσαλερίδης, Βασιλόπουλος, Καρδάμης, Μπιταξής, Αποστολίδης, Τσιμπουρλάς, Παπαδόπουλος, Στραβομύτης, Αντωνόπουλος, Δημητρόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολογγης): Καραστέργιος, Σαμάρκος, Φλώρος Μαντζώρος, Ανδρίκος, Μαρτίνος, Γούλας, Ντόκο, Ψυχογυιός, Γκούμας, Χίσο. Αγωνίστηκαν και οι Κουμής, Τσούκας, Ντολάνι, Σαντίκου, Σουλτανίδης, Κοντογιάννης, Κωτσάκης, Μακροδημήτρης, Παπαδημητρίου, Πιέτρι, Κούτσικος, Κουλαξιζέλης.