Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αχαρναϊκός: Καμμία άλλη ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης

Published

on

Αναστάτωση προκλήθηκε στον Αχαρναϊκό από δημοσιεύματα τα οποία έλεγαν πως το Δημοτικό στάδιο της πόλης παραχωρήθηκε και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα στο πρωτάθλημα της Football League.

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού διέψευσε το γεγονός και εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, ενώ το ίδιο έκανε και ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού…

Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΟ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΤΥΧΗ ΔΗΜΟΣΙΕΎΜΑΤΑ ΔΙΑΨΕΎΔΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΆΡΙΑ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ,ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΌ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ Η ΚΆΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΊΣΗΜΗ ΔΉΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΉ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ.ΣΠΥΡΟΥ ΒΡΕΤΤΟΥ, Η ΠΑΡΑΧΏΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΟ.ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ
Και η δήλωση του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττο

“Το Δημοτικό Στάδιο έχει δοθεί προς χρήση με παραχωρητήριο στον Αχαρναϊκό και μόνο σε αυτόν. Διαχρονικά αποτελεί την έδρα του Αχαρναϊκού και μόνον αυτού και ουδεμία άλλη χρήση προβλέπεται. Ουδέποτε δεν υπήρξε συζήτηση για παραχώρησή του σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα.”