Connect with us

stoplekto

Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών – Παμπαιανικός 3-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι με δύναμη, πολλές φάσεις και ανατροπές στο σκορ, ο Αχιλλέας κέρδισε 3-2 τον Παμπαιανικό. Μόλις στο 1΄η πρώτη ευκαιρία για τον Αχιλλέα, όταν ο Κρητικός έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σταματόπουλου. Στο 4΄ο Μυρτάϊ έκανε σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα μετά από σέντρα του Selvija. Το 1-0 έγινε στο 7΄ με σουτ του Καρβούνη μετά από πάσα του Σταματόπουλου. Στο 15΄ο Selvija με ωραίο φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα και στο 19΄ήρθε η ισοφάριση όταν μετά από βαθιά μπαλιά του Χατζή, ο Κατσικώστας έφυγε στην αντεπίθεση πιεζόμενος από δύο αντιπάλους αλλά πρόλαβε την έξοδο του Σταυριανουδάκη και πλάσαρε στη δεξιά γωνία του τέρματος. Στο 55΄ έγινε το 1-2 όταν ο Selvija με ωραίες προσποιήσεις απέφυγε δύο αντιπάλους του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αχιλλέα. Στο 58΄ ο Σταματόπουλος πέρασε μπαλιά πίσω από την άμυνα του Παμπαιανικού και ο επερχόμενος Παπαχρήστου ισοφάρισε σε 2-2 και στο 80΄ο Καρβούνης με πλασέ έγραψε το τελικό 3-2 μετά από πάσα του Κουβέλη. Ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται για τις δύο περιπτώσεις που ο Κρητικός έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή του τέρματος υποστηρίζοντας ότι είναι γκολ και οι δύο περιπτώσεις και ο Παμπαιανικός διαμαρτύρεται για την ανοχή της διαιτητικής τριάδας στα δυνατά μαρκαρίσματα στους παίκτες του και για την είσοδο των αναπληρωματικών παικτών του Αχιλλέα στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στην επίτευξη του 2ου και του 3ου γκολ της ομάδας τους.

Διαιτητές οι κ.κ. Αντωνίου Ελένη, Ζέρβας Δήμ., Δομούσης Θ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΒΟΛΙΩΤΗΣ Ι.): Σταυριανουδάκης, Ξύγκος(68΄Νάστος), Καρβούνης, Αβραμόπουλος, Μήλας, Τσαναχτσίδης, Σταματόπουλος, Γκέρτσος(59΄Σκούταρης), Golloshj(51΄Παπαχρήστου), Κουβέλης, Τσάκαλος.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Λαλαούνης Αλ., Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας(56΄Σερμπενιάδης), Selvija, Στασινούλιας, Κατσικώστας(78΄Ντούλας.), Κατσαρός, Μυρτάϊ.

γράφει ο Γιάννης Παπασωτηρίου

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply