Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Αχιλλέας Κ. Αχαρνών – Τριγλία Ραφήνας 2-4

Published

on

Το τέταρτο φετινό διπλό στην Α΄ κατηγορία πανηγύρισε σήμερα η Τριγλία, η οποία επικράτησε με 4-2 επί του Αχιλλέα στον Κόκκινο Μύλο. για την 10η αγωνιστική.

Οι Ραφηνιώτες συνάντησαν σθεναρή αντίσταση καθώς στο 0-2 που είχαν κάνει δέχτηκαν δύο γκολ σε διάστημα οκτώ λεπτών. Όμως έδειξαν  χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, αντέδρασαν, πατούσαν συχνότερα περιοχή και κατάφεραν οι κόποι του να καρποφορήσουν με άλλα δύο γκολ.
Στο 19΄ ο Γκαβασιάδης το 0-1, στο 49΄ ο Ψηλιάκος έγραψε το 0-2, στο 50΄ μείωσε ο Καρακάσης σε 1-2, στο 58΄ ο Μπούσκος έφερε το παιχνίδι στα ίσια 2-2, στο 66΄ ο Ψηλιάκος με δεύτερο δικό του γκολ έκανε το 3-2 και έφερε μπροστά στο σκορ την Τριγλία και στο 79΄ πάλι ο Γκαβασιάδης έκανε το 2-4 που έμελλε να είναι και  τελικό σκορ.

Με το τρίποντο αυτό οι Ραφηνιώτες, εδραιώνονται στη 2η θέση.

Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Τζαφόλια Δ. και Κουτζιακουτζίδη

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ ΑΧΑΡΝΩΝ (Λαδογιάννης) Τόλιας, Μπούλιας (Δούρος), Λάνη, Τουλούπης, Καρακάσης, Μπούσκος, Φούντας, Σταματόπουλος, Καρβέλας (86΄ Παπαδόπουλος), Φέκας (86΄ Μαραντίδης), Κίκη

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ασλάνογλου) Κύρκος, Παπαδιονυσίου, Τσάγκαρης, Κουμουτσέας, Τσούκας, Καραγιάννης, Ψηλιάκος (80΄ Ζαφειρόπουλος), Σκαφίδας (7΄ λ.τ Γαλανόπουλος), Γκαβασιάδης (86΄ Βεντούρας), Μουστογιάννης (86΄ Πατσιούρας), Αρβανιτίδης

Γραφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Πηγή – athlorama.blogspot.com

φωτο – irafina.gr