Connect with us

Γ Εθνική

Αύριο η εκδίκαση για το Αλμυρός- Αρης Πετρούπολης

Published

on

Την προσεχή Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για το παιχνίδι που διακόπηκε ανάμεσα στον Αλμυρό και τον Άρη Πετρούπολης. Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί οριστικά, καθώς οι ποδοσφαιριστές του Άρη Πετρούπολης αρνήθηκαν να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο, μετά από σύρραξη που έγινε εντός του αγωνιστικού χώρου και ισχυριζόμενοι ότι ο αναπληρωματικός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κριστιάν Μενάι χτυπήθηκε από φίλαθλο στο γήπεδο του Γαζίου.

Την Πέμπτη θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ αναμένεται την ίδια ημέρα να γίνει γνωστή κι η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με την κατακύρωση ή όχι του αγώνα. Πάντως, στον Αλμυρό υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για «νίκη» και δικαίωση στις δικαστικές αίθουσες, καθώς θεωρούν ότι όλα τα στοιχεία είναι υπέρ της ομάδας τους.

«Καμπάνα» για Ενγκουέμ – Έφεση ο Αλμυρός

Ο Ζακ-Αλμπέρτο Ενγκουέμ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Τραϊφόρο, στιγμές μετά από το γκολ της μείωσης του Άρη Πετρούπολης σε 2-1 στο παιχνίδι με τον Αλμυρό, καθώς χτύπησε αντίπαλό του και έγινε η αιτία «ν’ ανάψουν τα αίματα» στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Η ποινή που του επιβλήθηκε μετά την αποβολή σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr ήταν τρεις αγωνιστικές, όμως ο Αλμυρός κατέθεσε έφεση, ευελπιστώντας ότι θα μειωθεί η τιμωρία του Καμερουνέζου μέσου. O Ενγκουέμ εξέτισε ήδη την μία από τις τρεις αγωνιστικές, στο παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ και σε περίπτωση που η έφεση του Αλμυρού πέσει στο… κενό, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός και στις αναμετρήσεις με Φωστήρα και ΠΟΑ εκτός έδρας.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η απόφαση του Εφετείου θα γίνει γνωστή μέχρι την Πέμπτη.

πηγή: primesport