Connect with us

stoplekto

Αύριο η κηδεία του Γιάννη Μενεμενόγλου

Published

on

Αύριο στις 2.30 το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία  του Γιάννη Μενεμενόγλου. Στις 2.30μμ θα ψαλθεί η νεκρώσιμη ακολουθία στην Αγία Σοφία του Νέου Ψυχικού . Θα ακολουθήσει η ταφή στο Νεκροταφείο Καισαριανής.

Ο Γιάννης γεννήθηκε πριν από 69 χρόνια . Είχε άλλα τρία αδέλφια τον Ανδρέα ( που δεν είναι πλέον στη ζωή) , τον Βαγγέλη και τον Ιορδάνη. Που έμειναν σε μικρή ηλικία ορφανά χάνοντας τον πατέρα τους από ηλεκτροπληξία .

Είχε μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο . Έπαιξε μπάλα στην Κηφισιά και στον Εθνικό Ελληνορώσων . Στον τελευταίο διατέλεσε και πρόεδρος φέρνοντας τότε στην ομάδα τους αείμνηστους Γιάννη Παθιακάκη και Γιάννη Κυράστα.

Για πολλά χρόνια ήταν διοικητικό στέλεχος της ΕΠΣ Αθήνας σαν υπεύθυνος των ακαδημιών . Το 2003 ακολούθησε τον αδελφικό του Μιχάλη Τζανόπουλο και ίδρυσαν την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής την οποία υπηρέτησε σαν διοικητικό στέλεχος μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του.


ΕΠΣΔΑ: « Η απουσία του μας κάνει πιο φτωχούς»

 

Για τον θάνατο του Γιάννη Μενεμενόγλου η ΕΠΣΔΑ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Ο θάνατος του μέλους Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ και αγαπητού μας φίλου Ιωάννη Μενεμενόγλου βύθισε σε βαρύ πένθος όλους μας .

Η απουσία του, μας κάνει πιο φτωχούς , ότι αφορά την προσφορά του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Δυτικής Αττικής και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το μεγαλείο του. Χαρισματικός- ευγενής, πάνω από όλα άνθρωπος.

Κουράγιο στην οικογένεια του . Θερμά συλλυπητήρια από όλους μας . Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τον φίλο μας .»

*Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη του Δ.Σ της ΕΠΣΔΑ θα παραστούν στη σημερινή νεκρώσιμη ακολουθία.

*Αντί στεφάνων κατ’ επιθυμία της οικογενείας, το  ποσό να  διατεθεί σε ορφανοτροφείο.

* Σε όλους τους αγώνες του Σαββατοκύριακου καθώς και στον τελικό του Κυπέλλου την Τετάρτη θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

*Οι διοικήσεις των σωματείων Εθνικός Πανοράματος, Ίκαρος Νεοκτίστων , οι κ. Σπ.  Σταμέλος, Φ. Μαλανδρίνος , Αντ. Πατέλας , κ. Βαλσαράς συλλυπούνται την οικογένεια Μενεμενόγλου και μετέχουν στο βαρύτατο πένθος της.

Α.ΔΑΡ.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply