Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Αύριο η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου και παραμονής

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΣΑ, αύριο στα γραφεία της Ενωσης θα γίνει η κλήρωση της σειράς των αγώνων για τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο, αλλά και για την παραμονή, στα γραφεία της Ενωσης.

Στις 10 θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ ανόδου, και στην κληρωτίδα θα μπουν τα χαρτάκια με τα ονόματα του Χαλανδρίου, του Ηλυσιακού, αλλά και του ζευγαριού Μικρασιατικός/Χαϊδάρι. Θυμίζουμε ότι οι δύο πρώτοι θα πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ με τους πρωταθλητές των άλλων Ενώσεων για την άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Στις 10:30 θα γίνει η κλήρωση των μπαράζ παραμονής. Θα συμμετάσχουν ΓΣ Καισαριανής, Ανθούπολη και Αθηναϊκός. Αυτά θα γίνουν για να υπάρξει η τελική κατάταξη σε περίπτωση που υπάρξει υποβιβασμός πέραν αυτών που ήδη έπεσαν, αν δηλαδή υποβιβαστεί κι άλλη ομάδα ή ομάδες της ΕΠΣΑ από την Γ’ Εθνική, η κάποιος από τους πρωταθλητές δεν ανέβει στη Γ’ Εθνική μετά τα μπαράζ.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, υποβιβάστηκαν ήδη Χαραυγιακός, ΑΟ Καλαμακίου, Ατταλος Νέας Φιλαδέλφειας, Αμιλλα Περιστερίου, ΑΟ Βύρωνα και Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.