Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Δυνατές μονομαχίες, και μεγάλο ντέρμπι στην Ηλιούπολη

Published

on

Με πολύ ενδιαφέρουσες μονομαχίες και ένα μεγάλο ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με τη διεξαγωγή της 9ης αγωνιστικής.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Εκτός έδρας αποστολή περιμένει τον πρωτοπόρο Αστέρα Καισαριανής, που θα παίξει στην Κυψέλη με την Αθηναΐδα. Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου έχει στόχο το 10 στα 10, απέναντι στους γηπεδούχους που δεν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι…Η ιδιαιτερότητα του γηπέδου θα είναι μάλλον το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αστέρα για να φτάσει στη νίκη…

Σπουδαίο ματς αναμένεται στο Περιστέρι, μεταξύ του Ηφαίστου Περιστερίου και του Κένταυρου Βριλησσίων. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν την 8η νίκη σε 9 ματς για να παραμείνουν στο κυνήγι του Αστέρα Καισαριανής.

Πολύ δύσκολη έξοδος περιμένει τον ΠΑΟ Ρουφ, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Μπορεί οι γηπεδούχοι να είναι 3 αγώνες χωρίς νίκη και με 2 σερί ήττες (με πολύ δύσκολο πρόγραμμα), αλλά αναμένεται να βάλουν πολύ δύσκολα στην Αούστρια, που πάντως έχει ήδη κάνει υπέρβαση με την μέχρι τώρα πορεία της…

Την εξαιρετική πορεία τους θέλουν να συνεχίσουν οι Τράχωνες, που υποδέχονται τον Πανερυθραϊκό που ακόμη ψάχνει την πρώτη νίκη του, ενώ την ανοδική πορεία του θέλει να συνεχίσει ο Αγιος Δημήτριος που στη γειτονική μονομαχία υποδέχεται τον Αρη Καλαμακίου.

Να ανέβει κι άλλο βαθμολογικά θέλει ο Χολαργός, που υποδέχεται τον μαχητικό ΑΟ Περιστερίου που δείχνει να βρίσκεται  σε ανοδική τροχιά.

Σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης θα υποδεχτεί τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Τέλος, στο ντέρμπι ουραγών όπου και οι δύο ομάδες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη, ο Αγιος Θωμάς θα παίξει με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη. Οι γηπεδούχοι μάλιστα ψάχνουν και τον πρώτο τους βαθμό.

Το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος Όμιλος
(9η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΑΘΗΝΑΪΔΑ – Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) Σάββατο 04/11/23 15:00 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι.
2. ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΓΟΥΔΗ Σάββατο 04/11/23 15:00 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., ΤΖΕΛΟΣ Ν.
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΡΟΥΦ ΙΛΙΟΥ Σάββατο 04/11/23 15:00 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΠΑΣΚΟΣ Κ., ΓΚΕΤΣΟΣ Ι.
4. ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Α΄ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ., ΜΑΜΟΥΝΗΣ Φ.
5. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΜΑΡΑΝΟΣ Θ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ., ΝΑΤΣΙΟΣ Β.
6. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ., ΙΣΣΑ Α.
7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΓΟΥΡΕΛΗΣ Π., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
8. ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν., ΓΚΟΥΝΤΑΣ Κ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Το ντέρμπι της αγωνιστικής θα γίνει στην Ηλιούπολη, με τη Διάνα να υποδέχεται τα Σούρμενα που είναι στην κορυφή. Και οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες, με την Διάνα να θέλει τη νίκη για να γίνει αυτή κάτοικος του βαθμολογικού ρετιρέ…

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλει να εκμεταλλευτεί η επίσης αήττητη Νέα Ιωνία, που όμως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ανεβασμένη Δόξα Βύρωνος.

Πολύ δυνατό ματς αναμένεται μεταξύ της ΑΕ Ηράκλειο και του φορμαρισμένου Χαλανδρίου, ενώ τεράστιο είναι το ενδιαφέρον στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Παλαιού Φαλήρου και της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου, με τους τυπικά γηπεδούχους να δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση…

Να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Αγιαξ Ταύρου, που θα υποδεχτεί την Πεύκη η οποία ψάχνει την πρώτη νίκη της αλλά δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Πολύ σημαντικό παιχνίδι θα γίνει στους Αγίους Αναργύρους, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται την Αγία Ελεούσα. Οι γηπεδούχοι με τον Δημήτρη Κοσμά πλέον στον πάγκο ψάχνουν την ανάκαμψη, αφού τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα τους έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε πολύ καλή κατάσταση και θέλουν να αναρριχηθούν κι άλλο βαθμολογικά.

Τη νίκη για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη θέλει ο Αθηναϊκός που υποδέχεται τον ουραγό και χωρίς νίκη Απόλλωνα Χαλανδρίου, ενώσ ε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους, τα Μελίσσια θα αντιμετωπίσουν τον Αγιο Ιερόθεο, Το ματς θα γίνει στο Κάτω Χαλάνδρι λόγω τιμωρίας των Μελισσίων.

Το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος Όμιλος
(9η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
9. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΠΕΥΚΗ ΤΑΥΡΟΥ Β΄ (Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ) Σάββατο 04/11/23 15:00 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ., ΜΠΟΝΤΖΟΣ Χ.
10. ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σάββατο 04/11/23 15:00 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ., ΑΝΔΡΕΟΥ Ν., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ.
11. ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 04/11/23 15:00 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ.
12. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Κυριακή 05/11/23 15:00 ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Ι., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν.
13. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι.
14. ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Α., ΚΑΡΝΗΣ Γ.
15. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Β., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ.
16. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Κυριακή 05/11/23 15:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΤΖΙΒΡΑΣ Γ., ΣΥΝΕΦΙΑΣ Ν.