Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Δυνατές μονομαχίες στην 10η αγωνιστική

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Το 1/3 του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ συμπληρώνεται το Σαββατοκύριακο, με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις τόσο στη μάχη της ανόδου όσο και σε αυτή της παραμονής.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Την 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια θέλει να πετύχει ο Αστέρας Καισαριανής, που θα υποδεχτεί τον Ηφαιστο Περιστερίου. Οι φιλοξενούμενοι φιλοδοξούν να είναι η πρώτη ομάδα που θα κόψει βαθμούς από τον Αστέρα, και ίσως είναι από τις λίγες που μπορούν να το κάνουν, με τους γηπεδούχους πάντως να αποτελούν μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Κένταυρος Βριλησσίων, που όμως δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στον Αγιο Δημήτριο που αποτελεί έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

Τον πρώτο λόγο έχουν οι Τράχωνες που υποδέχονται τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης ο οποίος μάχεται για την παραμονή του και προέρχεται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική.

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο ΠΑΟ Ρουφ που θα υποδεχτεί την Αθηναΐδα η οποία ψάχνει τους βαθμούς μαχόμενη για την παραμονή της και προέρχεται από τρεις αγώνες χωρίς νίκη.

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει και στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνουν στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, ενώ οι γηπεδούχοι με εξαιρετική ψυχολογία μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα θέλουν να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα τους δώσει περισσότερες ελπίδες για την παραμονή.

Την  νίκη που θα βελτιώσει την βαθμολογική του θέση θέλει ο Χολαργός, ο οποίος παίζει εκτός έδρας με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 ματς χωρίς νίκη και βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, με το θετικό αποτέλεσμα να κρίνεται απαραίτητο σε αυτή την αναμέτρηση.

Το τρίποντο που θα του δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα θέλει ο ΑΟ Περιστερίου που υποδέχεται τον ουραγό Αγιο Θωμά που ακόμη ψάχνει τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα.

Τέλος, σε ένα πολύ κρίσιμο ματς ιδιαίτερα για τους γηπεδούχους, ο Πανερυθραϊκός θα υποδεχτεί τον Αρη Καλαμακίου. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμη την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα, κάτι που τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο Αρης είναι τρία ματς χωρίς νίκη και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μην έρθει σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

10η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ., ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΣΑΜΟΪΛΗΣ Δ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Α΄ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΣΥΝΕΦΙΑΣ Ν.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι., ΤΖΑΝΗΣ Σ.
ΡΟΥΦ – ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΡΟΥΦ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΓΚΑΜΑΡΗΣ Α., ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ Α., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ.
Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ ΝΗΑΡ. ΗΣΤ Κυριακή 12/11/23 15:00 ΜΑΡΑΝΟΣ Θ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυριακή 12/11/23 15:00 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ) Κυριακή 12/11/23 15:00 ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΙΣΣΑ Α., ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ Α.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου που παραμένουν αήττητοι δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, έχοντας όμως αντιπάλους ομάδες που καίγονται για βαθμούς και αυτό τις κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνες.

Τα Σούρμενα θα υποδεχτούν τους Αγίους Αναργύρους που βρίσκονται σε δύσκολη θέση και ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους, ενώ η Νέα Ιωνία θα παίξει εκτός έδρας με τον Αγιο Ιερόθεο που είναι 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη.

Επικίνδυνη έξοδο έχει και η Διάνα Ηλιούπολης που θα παίξει στον Βύρωνα με τον Αθηναϊκό και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή, να παραμείνει αήττητη και να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλειες των αντιπάλων της. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, αφού προέρχονται από εντός έδρας ήττα στο πρώτάθλημα, αλλά και από τεράστια πρόκριση στο κύπελλο…

Δυνατό ματς αναμένεται μεταξύ της ανεβασμένης Αγίας Ελεούσας και του Ηρακλείου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στα ψηλά της βαθμολογίας.

Πολύ ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση του Χαλανδρίου με το Παλαιό Φάληρο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν διατηρήσουν τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι τώρα.

Την ανοδική πορεία του θέλει να συνεχίσει ο Αγιαξ Ταύρου που θα παίξει εκτός έδρας με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που δείχνει να μην πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες…

Το τρίποντο που θα την κρατήσει στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα θέλει η Δόξα Βύρωνος, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου ο οποίος καίγεται για βαθμούς και έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τέλος, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι η Πεύκη υποδέχεται τα Μελίσσια. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν την πρώτη νίκη τους που θα τους δώσει ελπίδες για την παραμονή, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν και αυτοί τη νίκη για να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

10η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 11/11/23 15:00 ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΑΝΔΡΕΟΥ Ν., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Β.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 11/11/23 15:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΓΓΕΛΗΣ Α., ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Γ.
ΠΕΥΚΗ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 11/11/23 15:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ Δ., ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Α.
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Κυριακή 12/11/23 15:00 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., ΤΣΙΑΤΣΟΣ Σ.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κυριακή 12/11/23 15:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ., ΚΩΤΣΟΒΙΛΗΣ Β.
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Κυριακή 12/11/23 15:00 ΣΥΨΑΣ Ι., ΓΚΟΥΝΤΑΣ Κ., ΤΖΙΒΡΑΣ Γ.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Κυριακή 12/11/23 15:00 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Δ.
ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 12/11/23 15:00 ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.