Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Ματσάρα στην Αγία Βαρβάρα, μάχες σε Περιστέρι και Παλαιό Φάληρο

Published

on

Με τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό μεταξύ της Αγίας Ελεούσας και των Σουρμένων. Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από πέρυσι όπου πρωταγωνίστησαν στον ίδιο όμιλο, αλλά κυρίως το παιχνίδι έχει τεράστια βαθμολογική σημασία. Τα Σούρμενα παραμένουν αήττητα και είναι στην κορυφή, κάτι που θέλουν να διατηρήσουν και σήμερα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη για να πλησιάσουν κι άλλο τις πρώτες θέσεις και να παραμείνουν στην μάχη του τίτλου.

Στο Παλαιό Φάληρο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θα υποδεχτεί τη Διάνα Ηλιούπολης. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι και θέλουν τη νίκη, η οποία αν έρθει δεν αποκλείεται σε συνδυασμό με το παιχνίδι στην Αγία Βαρβάρα να τους φέρει στην κορυφή. Από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής, και να διατηρήσουν τις πολύ καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει μέχρι τώρα.

Στο τρίτο ματς της ημέρας, ο Άγιος Ιερόθεος θα παίξει με το Ηράκλειο, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε καθοδική πορεία. Ο Άγιος Ιερόθεος αγνοεί την νίκη από την πρώτη αγωνιστική και πλέον έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση, με τη νίκη σήμερα να δείχνει κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Από την άλλη, το Ηράκλειο μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρεις σερί νίκες, έκανε δύο ήττες, και ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Σήμερα γίνεται και ένα ματς για το κύπελλο ΕΠΣΑ, με το οποίο ολοκληρώνεται η τρίτη φάση. Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου η Κοψαχείλα θα υποδεχτεί το Μαρούσι.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα…

Α’ ΕΠΣΑ (όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:00)

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΆΡΑΣ: Αγία Ελεούσα – Σούρμενα

ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ: Δάφνη Παλαιού Φαλήρου – Διάνα Ηλιούπολης

ΧΩΡΑΦΑΣ: Άγιος Ιερόθεος – ΑΕ Ηράκλειο

ΚΎΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ

ΠΑΛΑΙΟΎ ΦΑΛΉΡΟΥ (11:00): Κοψαχείλα – Μαρούσι