Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Μεγάλες μάχες το Σαββατοκύριακο

Published

on

Με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Πριν δούμε αναλυτικά τα παιχνίδια, ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές…

Συνολικά πέντε ομάδες έχουν κάνει το 2 στα 2 μέχρι τώρα. Αστέρας Καισαριανής, Κένταυρος Βριλησσίων (1ος όμιλος), Σούρμενα, ΑΕ Ηράκλειο και Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2ος όμιλος). Κοινό χαρακτηριστικό και των 5 ότι δεν έχουν δεχτεί ακόμη γκολ…

Εξι ομάδες έχουν ηττηθεί και στα δύο παιχνίδια τους. ΑΟ Περιστερίου, Απόλλων Αθηνών Δάφνη, Αγιος Θωμάς, Αρης Καλαμακίου (1ος όμιλος), Απόλλων Χαλανδρίου, Δόξα Βύρωνος (2ος όμιλος). Από αυτές ένα γκολ έχει πετύχειν ο Απόλλων, ενώ οι υπόλοιπες δεν έχουν σκοράρει ακόμη…

Εχουν σημειωθεί συνολικά 68 γκολ , 33 στον πρώτο και 35 στο δεύτερο όμιλο. 33 Γκολ έχουν πετύχει οι γηπεδούχοι και 35 οι φιλοξενούμενοι (17-16 στον πρώτο, 16-19 στον δεύτερο).

11 νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, 9 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και οι φιλοξενούμενοι έχουν 12 νίκες. (6-5-5 στον πρώτο, 5-4-7 στον δεύτερο).

Ας δούμε λοιπόν τι περιμένουμε το Σαββατοκύριακο…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εκτός έδρας δοκιμασίες έχουμε για τις δύο ομάδες που προηγούνται στη βαθμολογία.

Ο Αστέρας Καισαριανής θα παίξει εκτός έδρας με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου, και δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο κυρίως στην έδρα του.

Ο άλλος πρωτοπόρος Κένταυρος Βριλησσίων έχει πολύ δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με τους πολύ δυνατούς Τράχωνες, που επίσης παραμένουν αήττητοι έχοντας 4 βαθμούς.

Το ματς της αγωνιστικής γίνεται στο Χολαργό, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Αγιο Δημήτριο. Αμφότερες οι δύο ομάδες παραμένουν αήττητες έχοντας από 4 βαθμούς, με τους γηπεδούχους να είναι παραδοσιακά πρωταγωνιστές τα τελευταία χρόνια, αλλά και τους φιλοξενούμενους να δείχνουν πολύ ισχυροί και ιδιαίτερα φιλόδοξοι φέτος.

Σπουδαίο ματς αναμένεται και στο Ιλιον, με τον Ολυμπιακό Λιοσίων να υποδέχεται την Αθηναΐδα. Από 4 βαθμούς έχουν οι δύο ομάδες παραμένοντας αήττητες, με τους γηπεδούχους μάλιστα μνα έχουν δώσει και τα δύο πρώτα ματς εκτός έδρας και να μην έχουν δεχτεί γκολ. Η Αθηναΐδα πάντως έχει παρουσιάσει εκξαιρετικό πρόσωπο μέχρι τώρα, και μόνο εύκολος αντίπαλος δεν μπορεί να θεωρηθεί…

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πετύχει ο Ηφαιστος Περιστερίου, που με τον Γιώργο Καρατζά πλέον στον πάγκο ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα, πα΄ζοντας εκτ΄ςο ε΄δρας με τον Αγιο Θωμά. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλουν να παραμείνουν κοντά στη διεκδίκηση του τίτλου. Από την άλλη οι γηπεδούχοι δείχνουν να μην πατάνε πολύ καλά στο ξεκίνημα, μετρώντας δύο ήττες και χωρίς να έχουν σκοράρει.

Το θετικό ξεκίνημα του θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟ Ρουφ, που παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ Περιστερίου. Η ομάδα του Στάθη Πανακούλια παραμένει αήττητη με 4 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι του Σάκη Σάσσαλου θέλουν να σπάσουν την τρομερή ατυχία τους, αφού και στα δύο πρώτα ματς ηττήθηκαν 1-0 με πέναλτι στο 89′!!!

Στη Ριζούπολη ο νεανικός Απόλλων Αθηνών Δάφνη θα παίξει με τον Πανερυθραϊκό. Οι γηπεδούχοι μετράνε δύο ήττες στα πρώτα ματς, έχοντας πάντως αφήσει καλές ενττυπώσεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο λευκές ισοπαλίες στα πρώτα ματς, και θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη τους αλλλά και να πετύχουν το πρώτο τους γκολ…

Τέλος, ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, που έχειι ένα βαθμό στα πρώτα δύο ματς, έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να πάρει την πρώτη νίκη του, υποδεχόμενος τον παραπαίοντα Αρη Καλαμακίου, που στα πρώτα δύο ματς έχει δεχτεί 10 γκολ χωρίς να έχει σκοράρει…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:30

ΓΟΥΔΗ: Αγιος Θωμάς- Ηφαιστος Περιστερίου

ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α’: Χολαργός- Αγιος Δημήτριος

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Τράχωνες- Κένταυρος Βριλησσίων

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου-  Αστέρας Καισαριανής

ΚΥΡΙΑΚΗ

11:00

Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ: Απόλλων Αθηνών Δάφνη- Πανερυθραϊκός

16:30

ΙΛΙΟΥ: Ολυμπιακός Λιοσίων- Αθηναΐδα

ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης- Αρης Καλαμακίου

ΗΦΑΙΣΤΟΥ; ΑΟ Περιστερίου- ΠΑΟ Ρουφ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Την τρίτη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια φιλοδοξεί να πετύχει το εντυπωσιακό Ηράκλειο, που υποδέχεται τα Μελίσσια. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ένα βαθμό, και φιλοδοξούν να σταματήσουν το εξαιρετικό ξεκίνημα των γηπεδούχων.

Το 3 στα 3 θέλουν να πετύχουν τα εξαιρετικά μέχρι τώρα Σούρμενα, που υποδέχονται την Πεύκη. Οι φιλοξενούμενοι, που έχουν εντελώς νέα ομάδα, παραμένουν αήττητοι, έχοντας δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Δύσκολο έργο έχει η τρίτη ομάδα της παρέας της κορυφής, η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, που παίζει εκτός έδρας με την Αγία Ελεούσα. Η ομάδα του Γιάννη Ντάκουρηδίνει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της έχοντα εκμεταλλευτεί στο απόλυτο την έδρα της μέχρι τώρα. Οι γηπεδούχοι του Νίκου Κουνάδη αποτελούν την αρνητική έκπληξη του ομίλου έχοντας μόλις ένα βαθμό, και δεν έχουν περιθώρια απώλειας βαθμών αν θέλουν να παραμείνουν στη μάχη της ανόδου.

Σπουδαίο ματς αναμένεται στους Αγίους Αναργύρους, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τη Νέα Ιωνία. Οι γηπεδούχοι του Πέτρου Ζουρούδη ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στο πρωτάθλημα έχοντας ένα βαθμό, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γαληνού Νικολαΐδη θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του εκ των φαβορί, έχοντας μέχρι στιγμής 4 βαθμούς.

Τον πρώτο λόγο έχει η Διάνα Ηλιούπολης, που υποδέχεται τη Δόξα Βύρωνος. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κουσάνα έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα έχοντας 4 βαθμούς και θέλουν να το συνεχίσουν, απέναντι στη Δόξα που δεν πατάει καθόλου καλά στα πρώτα ματς, έχοντας δύο ήττες.

Ο Αθηναϊκός θα παίξει με τον Αγιο Ιερόθεο σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ματς. Οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς, με ένα εντυπωσιακό στοιχείο βνα υπάρχιες στη μέχρι τώρα πορεία τους. Αμφότερες έχουν φέρει μόνο διπλά μέχρι τώρα, έχοντας η κάθε μία από μία ήττα εντός και μια νίκη εκτός!

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον αναμένεται και το ματς του Παλαιού Φαλήρου με τον Αγιαξ Ταύρου, με τις δύο ομάδες να έχουν από τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι, με τον Βαγγέλη Γαλάνη πλέον στον πάγκο, δίνουν το πρώτο τους εντός έδρας ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Γαζή μετράνε μια νίκη εκτός και μια ήττα εντός.

Τέλος, στο τοπικό ντέρμπι η ΑΕ Χαλανδρίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Χαλανδρίου. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ακόμη νίκη (ένα βαθμό οι γηπεδούχοι, δύο ήττες οι φιλοξενούμενοι), ενώ ακόμη δεν έχουν σκοράρει..Αυτό δείχνει και την ιδιαίτερη σημασία του αγώνα…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 16:30

ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ; Χαλάνδρι- Απόλλων Χαλανδρίου

ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ: Παλαιό Φάληρο- Αγιαξ Ταύρου

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΑΕ Ηράκλειο- Μελίσσια

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- Πεύκη

ΚΥΡΙΑΚΗ 16:30

ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ; Αγιοι Ανάργυροι- Νέα Ιωνία

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Διάνα Ηλιούπολης- Δόξα Βύρωνος

ΕΡΓΑΝΗΣ: Αθηναϊκός-  Αγιος Ιερόθεος

ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ; Αγία Ελεούσα- Δάφνη Παλαιού Φαλήρου