Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Μεγάλο ενδιαφέρον στην 6η αγωνιστική…

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Ολοκληρώθηκε το 1/6 του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑ, με το ενδιαφέρον όσο πάει και να μεγαλώνει.

Η 6η αγωνιστική που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει πολλές σπουδαίες αναμετρήσεις. Ας τις δούμε αναλυτικά…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στην έδρα του αγωνίζεται ο πρωτοπόρος και απόλυτος Αστέρας Καισαριανής. Δεν θα έχει εύκολο έργο όμως, αφού απέναντι του θα έχει τον Χολαργό που ειναι ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος και έχει δείξει ότι παλεύει όλα τα ματς, έχοντας μαζέψει 10 βαθμούς μέχρι τώρα. Το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στην ουσιαστικά ουδέτερη Ηλιούπολη, κάνει ακόμη πιο αμφίρροπο το ματς.

Την επιστροφή στις νίκες θέλει ο Κένταυρος Βριλησσίων, που την περασμένη εβδομάδα είχε την πρώτη του απώλεια μένοντας στους 12 βαθμούς. Είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι στον Αγιο Θωμά που αναζητά ακόμα τον πρώτο του βαθμό, αλλά μάλλον θα πρέπει να τον ψάξει αλλού…

Την ανοδική πορεία του θέλει να συνεχίσει ο Ηφαιστος Περιστερίου, που έχει φτάσει τους 10 βαθμούς. Παίζει εκτός έδρας με τον Πανερυθραϊκό που επιστρέφει στη φυσική του έδρα και ψάχνει την πρώτη νίκη του αλλά και το πρώτο του γκολ έχοντας 4 βαθμούς, όλους από λευκές ισοπαλίες…

Δύσκολο έργο έχει και ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Αρη Καλαμακίου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία τους, αλλά θα βρουν έναν αντίπαλο που παρουσιάζεται μεταμορφωμένος και σε σαφή ανοδική πορεία έχοντας 6 βαθμούς.

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει και ο ΠΑΟ Ρουφ, που την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε για πρώτη φορά και έμεινε στους 10 βαθμούς. Θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης που δείχνει να μην πατάει καλά τον τελευταίο καιρό και προέρχεται από τη βαριά εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Καισαριανής που τον κράτησε στους 4 βαθμούς.

Ο Αγιος Δημήτριος (7 β.) θα υποδεχτεί την Αθηναΐδα (5 β.) σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι. Η Μπάρτσα θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας και να επιστρέψει στα τρίποντα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να μην πατάνε πολύ καλά αγνοώντας τη νίκη για 3 σερί αγώνες.

Ο Τράχωνες (7 β.) θα παίξουν εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη και θέλουν τη νίκη για να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Οι νεανικοί γηπεδούχοι ‘εχουν αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα, αλλά δεν τις έχουν εξαργυρώσει με βαθμούς ( μόλις 2) παραμένοντας χωρίς νίκη.

Συνέχει στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής θέλει να δώσει ο ΑΟ Περιστερίου (4 β.), που θα υποδεχτεί τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου (6 β.) και θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να μείνει όσο γίνεται πιο μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος Όμιλος
(6η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΙΣΣΑ Α., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ.
2. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι.
3. ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β΄ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΣΥΨΑΣ Ι., ΤΖΙΒΡΑΣ Γ., ΤΖΑΝΟΓΛΟΥ Δ.
4. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι., ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Γ., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν.
5. Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΠΕΡΡΑΚΗΣ Κ., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι., ΜΗΤΡΟΦΑΝΗΣ Χ.
6. ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΙΓΓΕΛΗΣ Α., ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ Γ.
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΝΑΤΣΙΟΣ Β., ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ.
8. ΡΟΥΦ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΡΟΥΦ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΡΟΥΣΣΟΣ Π., ΜΑΜΟΥΝΗΣ Φ.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Πολύ δύσκολο έργο έχουν τα Σούρμενα (13 β.), που θα παίξουν εκτός έδρας με την Αγία Ελεούσα (7 β.). Θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνουν στην κορυφή και να διατηρήσουν το αήττητο, ενώ οι γηπεδούχοι ψάχνουν την ανάκαμψη και θέλουν τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Τυχόν απώλειες των Σουρμένων θέλουν να εκμεταλλευτούν οι διώκτες τους. Η αήττητη Νέα Ιωνία (11 β.) υποδέχεται τον Αγιαξ Ταύρου (6 β.) και δείχνει να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, απέναντι στον Αγιαξ που περιμένει την επιστροφή των (πολλών και σημαντικών) απόντων για να ξεκινήσει ν ανακάμπτει και να αντιστρέψει την προβληματική μέχρι τώρα εικόνα.

Δύσκολο έργο θα έχει η επίσης αήττητη Διάνα Ηλιούπολης (11 β.) που θα παίξει εκτός έδρας με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου. Θέλει το τρίποντο που δεν αποκλείεται να τη φέρει στην κορυφή, ενώ οι γηπεδούχοι παραμένουν πιστοί στο πλάνο που τους θέλει να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, και αποτελούν δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι θα γίνει μεταξύ της Δόξας Βύρωνος (7 β.) και του Παλαιού Φαλήρου (10 β.). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 2 σερί νίκες και θέλουν να συνεχίσουν έτσι, ενώ οι φιλοξενούμενοι αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος, και θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα για να κρατήσουν τις καλές εντυπώσεις που έχουν αφήσει.

Πολύ δυνατό ματς αναμένεται ανάμεσα στο Χαλάνδρι (5 β.) και τον Αθηναϊκό (10 β.). Οι γηπεδούχοι προσπαθούν να ανακάμψουν και να ανέβουν βαθμολογικά, ενώ ο Αθηναϊκός που έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα θέλει το θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Κρίσιμο ματς και αυτό στη Χωράφα, όπου ο Αγιος Ιερόθεος (4 β.) θα παίξει με το Ηράκλειο (9 β.). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καθοδική πορεία, αφού οι μεν γηπεδούχοι είναι 4 σερί αγώνες χωρίς νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά από το εντυπωσιακό ξεκίνημα μετράνε δύο ήττες σερί. Και οι δύο ψάχνουν τη νίκη για να ξεκινήσουν να ανακάμπτουν…

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλουν να δώσουν οι Αγιοι Ανάργυροι, που θα παίξουν εκτός έδρας με την Πεύκη. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από την πρώτη νίκη τους που τους ανέβασε στους 4 βαθμούς. ενώ οι γηπεδούχοι μαστίζονται από πολλά εσωτερικά προβλήματα και παραμένουν χωρίς νίκη με 2 βαθμούς.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι αυτό μεταξύ του Απόλλωνα Χαλανδρίου και των Μελισσίων. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη έχοντας μόλις ένα βαθμό και το τρίποντο είναι μονόδρομος για αυτούς για να μη μείνουν πίσω από πολύ νωρίς, ενώ οι φιλοξενούμενοι (4 β.) προέρχονται από την πρώτη τους νίκη και θέλουν να δώσουν συνέχεια για να πάρουν βαθμολογική ώθηση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

(6η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Α., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν.
10. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Η., ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Α.
11. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Σάββατο 14/10/23 16:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ., ΚΑΡΝΗΣ Γ.
12. ΠΕΥΚΗ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΠΕΥΚΗΣ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Π., ΓΚΟΥΝΤΑΣ Κ., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ.
13. ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 14/10/23 16:00 ΓΟΥΡΕΛΗΣ Π., ΤΖΑΝΗΣ Σ., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
14. ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Κυριακή 15/10/23 16:00 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κ., ΣΥΝΕΦΙΑΣ Ν., ΚΑΣΙΔΗΣ Γ.
15. ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Κυριακή 15/10/23 16:00 ΜΑΡΑΝΟΣ Σ., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ., ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Φ.
16. ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 15/10/23 16:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ Ι., ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ Μ.