Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Προτελευταία στροφή, και…απαγορεύονται τα λάθη!!!

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

21η και προτελευταία αγωνιστική αυτό το Σαββατοκύριακο στην Α’ ΕΠΣΑ, η οποία είναι καθοριστικξή τόσο για την άνοδο όσο και για την παραμονή στην κατηγορία.

Πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες, και το κάθε λάθος πληρώνεται ακριβά…

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε σε κάθε όμιλο…

ΠΡΩΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

<<Επικίνδυνα>> εκτός έδρας παιχνίδια περιμένουν τους διεκδικητές του τίτλου αυτή την αγωνιστική…

Το Χαϊδάρι θα παίξει εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία που τυπικά χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την παραμονή της, αν και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα τον χρειαστεί. Δύσκολη έξοδο έχει και ο Μικρασιατικός που θα παίξει με την αδιάφορη μεν βαθμολογικά αλλά ιδιαίτερα ισχυρή ειδικά στην έδρα της Διάνα Ηλιούπολης. Αν τα καταφέρουν και οι δύο, τότε το μπαράζ θα είναι προ των πυλών…

Στη μάχη της παραμονής τα πάντα θα κριθούν στο ματς ΓΣ Καισαριανής- Χαραυγιακός. Αν οι γηπεδούχοι δεν ηττηθούν, τότε αυτόματα ο Χαραυγιακός υποβιβάζεται και ο ΓΣ πάει στα μπαράζ παραμονής. Αν όμως ο Χαραυγιακός πάρει τη νίκη, τότε οι ρόλοι αντιστρέφονται και ο ΓΣ θα βρεθεί φάτσα με τον υποβιβασμό και ο Χαραυγιακός κοντά στα μπαράζ…

Το πρόγραμμα αναλυτικά, με όλα τα ματς να γίνονται την Κυριακή στις 15:00…

ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Νέα Ιωνία- Χαϊδάρι

ΝΗΑΡ ΗΣΤ: ΓΣ Καισαριανής_ Χαραυγιακός

ΙΛΙΟΥ: Ολυμπιακός Λιοσίων- Καλαμάκι

ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ: Δλάφνη Παλαιού Φαλήρου- Ηφαιστος Περιστερίου

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β’: Διάνα Ηλιούπολης- Μικρασιατικός

ΡΕΠΟ Πανερυθραϊκός

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κομβική και εδώ η αγωνιστική, αν και όλα αναμένεται να κριθούν την τελευταία…

Το Χαλάνδρι παίζει εκτός έδρας με τον Αγιαξ Ταύρου και θέλει τη νίκη έτσι ώστε να του αρκεί η ισοπαλία στο τελευταίο ματς με τα Σούρμενα. Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ… Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα περιμένει η Αγία Ελεούσα που έχει ρεπό και περιμένει απώλεια βαθμών από Χαλάνδρι ή Σούρμενα για να ελπίζει, αλλά και τα Σούρμενα που υποδέχονται την Ανθούπολη η οποία μόνο αδιάφορη δεν είναι…Σε περίπτωση που νικήσουν Χαλάνδρι και Σούρμενα, τότε η Αγία Ελεούσα τίθεται εκτός μάχης.

Στη μάχη της παραμονής τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Ατταλος υποδέχεται τον Αγιο Θωμά, και θέλει μόνο τη νίκη αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Αν δεν νικήσει, τότε αυτόματα υποβιβάζεται και η Ανθούπολη πάει στα μπαράζ παραμονής. Αν όμως πάρει το τρίποντο πλησιάζει πολύ κοντά στα μπαράζ παραμονής, αφού με δεδομένο ότι υπερέχει στην ισοβαθμία θα θέλει να μην πάρει η Ανθούπολη πάνω από ένα βαθμό στα δύο ματς με Σούρμενα και Αγία Ελεούσα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ

15:00

ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ: Ατταλος Ν.Φ.- Αγιος Θωμάς

ΤΡΑΧΩΝΩΝ: Θύελλα Αγίου Δημητρίου- Παλαιό Φάληρο

ΤΑΥΡΟΥ Β’: Αγιαξ Ταύρου- Χαλάνδρι

ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ: Σούρμενα- Ανθούπολη

15:30

ΧΩΡΑΦΑΣ; Αμιλλα Περιστερίου- Αγιοι Ανάργυροι

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εδώ βρισκόμαστε εν αναμονή του μεγάλου αγώνα Χολαργός- Ηλυσιακός την τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει τον τίτλο.

Αυτή την αγωνιστική ο Ηλυσιακός έχει ρεπό, και ο Χολαργός έχει εύκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με την ουραγό και υποβιβασμένη Ελπίδα Αγίων Αναργύρων.

Στη μάχη της παραμονής μπορεί Ελπίδα και Βύρωνας να έχουν υποβιβαστεί, αλλά για την αποφυγή της θέσης στα μπαράζ παραμονής, γίνεται ο κακός χαμός…

Το Ηράκλειο υποδέχεται τον Αθηναϊκό και αν νικήσει εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή του, με τους Βυρωνιώτες να μπλέκουν πολύ σε αυτή την περίπτωση…

Τη νίκη που θα τον κρατήσει ζωντανό  στη μάχη της παραμονής θέλει και ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης που υποδέχεται τον Βύρωνα, ενώ ο Αρξης Καλαμακίου θέλει τη νλίκη απέναντι στους Τράχωνες, η οποία θα τον κρατήσει  και μαθηματικά στην κατηγορία.

Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό είναι και το παιχνίδι του ΑΟ Περιστερίου με τα Μελίσσια. Οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί και μαθηματικά, ενω τα Μελίσισα ψάχνουν το θετικό αποτέλασμα που θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν την παραμονή τους την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 15:00

ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΑΕ Ηράκλειο- Αθηναϊκός

ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ: Ατρόμητος Μεταμόρφωσης- Βύρωνας

ΗΦΑΙΣΤΟΥ: ΑΟ Περιστερίου- Μελίσσια

ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ: Αρης Καλαμακίου- Τράχωνες

ΑΓ.ΑΜΝΑΡΓΥΡΩΝ: Ελπίδα Αγίων Αναργύρων- Χολαργός

ΡΕΠΟ Ηλυσιακός