Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Στην έδρα τους οι πρωτοπόροι στον Α’ όμιλο, εκτός έδρας δοκιμασίες για τους πρωτοπόρους στον Β’ όμιλο

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Εν μέσω Εθνικής γιορτής, το ποδόσφαιρο δεν σταματάει στην Αθήνα…

Με την διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με πολλές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Την 8η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια θα επιδιώξει να πετύχει ο Αστέρας Καισαριανής, που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ακλόνητο φαβορί απέναντι στους ερυθρόλευκους, που προέρχονται από 2 αγώνες στους οποίους προηγήθηκαν, αλλά τελικά πήραν μόλις ένα βαθμό.

Στην έδρα του παίζει και ο Κένταυρος Βριλησσίων, που θα υποδεχτεί την Αθηναΐδα και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική πορεία του με 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα δύσκολα σκοράρουν αλλά και δύσκολα δέχονται γκολ, και ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να μείνουν μακριά από περιπέτειες…

Την πολύ καλή πορεία του θέλει να συνεχίσει ο ΠΑΟ Ρουφ, που θα υποδεχτεί τον ουραγό Αγιο Θωμά, που ακόμα ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς,

Επικίνδυνη έξοδο έχουν Τράχωνες και Ηφαιστος Περιστερίου. Οι Τράχωνες θα παίξουν με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου που ψάχνει τους βαθμούς για ναβγεί από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Ηφαιστος θα παίξει με τον Αρη Καλαμακίου και θέλει τη νίκη για να σβήσει τις πληγές από την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής. Ο Αρης θέλει κι αυτός να ξεφύγει από τα χαμηλά πατώματα, δείχνοντας αρκετά ενισχυμένος στις μεταγραφές.

Τη νίκη που θα τον βοηθήσει να ανέβει βαθμολογικά θέλει ο Χολαργός, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη που ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Δυνατό ματς αναμένεται στη Νέα Ερυθραία ανάμεσα στον Πανερυθραϊκό και στον Αγιο Δημήτριο. Οι γηπεδούχοι σκόραραν για πρώτη φορά την περασμένη αγωνιστική αλλά ακόμη δεν έχουν πάρει νίκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν τους βαθμούς που θα τους επιτρέψουν να διατηρηθούν σε απόσταση από τα κάτω πατώματα και να αναρριχηθούν βαθμολογικά.

Τέλος, σε ένα πολύ σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι, ο ΑΟ Περιστερίου θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Οι γηπεδούχοι δείχνουν ανεβασμένοι τον τελευταίο καιρό, ενώ ο Ατρόμητος αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωιστικές και είναι σε δύσκολη θέση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

8η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ Ι., ΡΟΥΣΣΟΣ Π.
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β΄ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι.
Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΓΑΛΑΝΗΣ Θ., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.
ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κ., ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Δ., ΜΠΟΝΤΖΟΣ Χ.
ΡΟΥΦ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΡΟΥΦ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΠΕΡΡΑΚΗΣ Κ., ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ Δ., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Κυριακή 29/10/23 15:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυριακή 29/10/23 15:00 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι., ΙΣΣΑ Α., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ) Κυριακή 29/10/23 15:00 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ., ΤΣΙΑΤΣΟΣ Σ., ΚΩΤΣΟΒΙΛΗΣ Β.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής έδωσαν νέο ενδιαφέρον στον όμιλο, με τρεις ομάδες να βρίσκονται  σε απόσταση δύο βαθμών.

Τα εκ των πρωτοπόρων Σούρμενα υποδέχονται την Αθηναϊκό και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Αθηναϊλός προέρχεται από δύο σερί ήττες, και δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.

Πολύ δύσκολο έργο έχει η άλλη πρωτοπόρος και αήττητη Διάνα Ηλιούπολης , που θα παίξει εκτός έδρας με τη ν Αγία Ελεούσα. Οι γηπεδούχοι με τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη της περασμένης αγωνιστικής πήραν ψυχολογική ώθηση, και θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να ανεβαίνουν…

Την επαφή της με την κορυφή θέλει να διατηρήσει και η επίσης αήττητη Νέα Ιωνία, που θα παίξει εκτός έδρας με τον εκ των ουραγών Απόλλωνα Χαλανδρίου, Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη, αλλά προέρχονται από σημαντική εκτός έδρας ισοπαλία με τα Σούρμενα, και θέλουν να βάλουν δύσκολα και σε αυτόν τον αντίπαλο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Νέα Ιωνία θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί παιχνίδι στο γήπεδο Κάτω Χαλανδρίου, αφού εκεί αντιμετώπισαν και τα Μελίσσια την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας με 3-1.

Την πολύ καλή πορεία του θέλει να συνεχίσει το Παλαιό Φάληρο, που θα παίξει εκτός έδρας με την Πεύκη των χιλίων προβλημάτων. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης για τον διακοπέντα αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αν θα συνεχίσουν να έχουν ελπίδες παραμονής.

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου θα υποδεχτεί το Ηράκλειο. Οι δύο ομάδες έχουν αφήσει καλές εντυπώσεις, και θέλουν να τις συνεχίσουν , ενώ αμφότερες προέρχονται από σημαντικές νίκες.

Την ανοδική πορεία της θέλει να συνεχίσει και η Δόξα Βύρωνος που υποδέχεται τα Μελίσσια. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι για 5 σερί παιχνίδια, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα για να πάρουν βαθμολογική ανάσα.

Ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι θα γίνει μεταξύ του Αγίου Ιεροθέου και του Αγιαξ Ταύρου. Και οι δύο ομάδες ψάχνουν τη βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάκαμψη, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να ξορκίσουν την κατάρα των τραυματισμών…

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Χαλανδρίου με τους Αγίους Αναργύρους. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να ανακάμψουν και να βγουν από την δύσκολη θέση, έχοντας παράλληλα και το βλέμμα τους στραμμένο στην απόφαση για το ματς με την Πεύκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

8η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΣΥΨΑΣ Ι., ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ., ΤΖΑΝΗΣ Σ.
ΠΕΥΚΗ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ ΠΕΥΚΗΣ Σάββατο 28/10/23 16:00 ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Ι., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ., ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ Α.
ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Κυριακή 29/10/23 15:00 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Δ.
ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Κυριακή 29/10/23 15:00 ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Π., ΠΡΟΔΡΟΜΙΑΔΗΣ Α., ΝΑΤΣΙΟΣ Β.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Κυριακή 29/10/23 15:00 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ.
ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ Κυριακή 29/10/23 15:00 ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Κυριακή 29/10/23 15:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Β.
ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 29/10/23 15:00 ΘΩΜΟΓΛΟΥ Γ., ΠΑΣΚΟΣ Κ., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ.