Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Τον πρώτο λόγο οι πρωτοπόροι, πολλά δυνατά ματς

Published

on

ΕΠΣΑ αποτελέσματα - ΕΠΣ Αθηνών

Με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ και στους δύο ομίλους.

Οι πρωτοπόροι έχουν τον πρώτο λόγο αυτή την αγωνιστική, αφού και στους δύο ομίλους αντιμετωπίζουν τους ουραγούς, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές σημαντικές αναμετρήσεις. Ας τα δούμε αναλυτικά…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Ακλόνητο φαβορί δείχνει ο πρωτοπόρος και απόλυτος Αστέρας Καισαριανής, αφού θα παίξει εκτός έδρας με τον Αγιο Θωμά, που ακόμη δεν έχει βαθμό. Οποιοδήποτε άλλο αποτέέσμα εκτός της νίκης του Αστέρα, θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη.

Αντίθετα, πολύ δύσκολο έργο έχει ο Κένταυρος Βριλησσίων (15 β.), που θα παίξει εκτός έδρας με τον ισχυρό, ιδιαίτερα στην έδρα του, Ολυμπιακό Λιοσίων (11 β.).

Στην έδρα του θα παίξει ο Ηφαιστος Περιστερίου (13 β.), αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο, αφού θα υποδεχτεί τον παραδοσιακά δυνατό Αγιο Δημήτριο (7 β.), που ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, μετά από 2 σερί ήττες.

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει και ο ΠΑΟ Ρουφ (13 β.), που σε ένα από τα πιο σημαντικά ματς του ομίλου θα παίξει εκτός έδρας με τον πανίσχυρο Χολαργό (10 β.).

Την νίκη θέλουν οι Τράχωνες (10 β.) για να αναρριχηθούν κι άλλο στη βαθμολογία, υποδεχόμενοι τον ΑΟ Περιστερίου (7 β.) που έρχεται από 2 σερί νίκες και έχει ανεβασμένη ψυχολογία.

Συνέχεια στο μεγάλο διπλό της περασμένης εβδομάδας θέλει να δώσει η Αθηναΐδα (8 β.), που υποδέχεται τον σαφώς βελτιωμένο Αρη Καλαμακίου (7 β.).

Το πρόγραμμα κλείνει με δύο μονομαχίες ομάδων που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Η Θύελλα Αγίου Δημητρίου (6 β.) θα υποδεχτεί τον Πανερυθραϊκό (4 β.) που ψάχνει ακόμη όχι μόνο την πρώτη νίκη του, αλλά και το πρώτο του γκολ, ενώ την επιστροφή στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες θέλει ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης (4 β.), ο οποίος υποδέχεται τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη (2 β.) που παραμένει χωρίς νίκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

7η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ – ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΑΝΔΡΕΟΥ Ν., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ.
ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) Σάββατο 21/10/23 16:00 ΜΑΧΑΙΡΑΣ Ε., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ., ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ Α.
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ ΓΟΥΔΗ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΑΛΑΜΠΕΗΣ Γ., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ.
ΤΡΑΧΩΝΕΣ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ Α΄ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΡΟΥΦ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Ι., ΚΟΛΛΙΑΚΟΣ Α., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΙΛΙΟΥ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΣΥΨΑΣ Ι., ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι.

 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Ακλόνητο φαβορί δείχνουν τα πρωτοπόρα και αήττητα Σούρμενα (16 β.), που υποδέχονται τον ουραγό και χωρίς νικη Απόλλωνα Χαλανδρίου (1 β.).

Την επαφή με την κορυφή και παράλληλα το αήττητο θέλει να διατηρήσει η Διάνα Ηλιούπολης (14 β.), που θα υποδεχτεί το Χαλάνδρι που βρίσκεται σε ανοδική πορεία (8 β.).

Την επιστροφή στα τρίποντα και τη διατήρηση του αήττητου θέλει η Νέα Ιωνία (12 β.), που θα παίξει τυπικά εκτός έδρας (το ματς θα γίνει στο Κάτω Χαλάνδρι) με τα Μελίσσια (7 β.) που δείχνουν να έχουν εσωτερικές αναταράξεις.

Πολύ δυνατό ματς αναμένεται στον Βύρωνα, όπου ο Αθηναϊκός (10 β.) θα παίξει με την Αγία Ελεούσα (7 β.). Οι γηπεδούχοι θέλουν να διατηρήσουν την καλή εικόνα τους, ενώ η Αγία Ελεούσα ψάχνει την ανάκαμψη για να μη βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Το Παλαιό Φάληρο (10 β.) θα παίξει στην έδρα του με τον Αγιο Ιερόθεο (7 β.) και θέλει τη νίκη για να διατηρηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας, ενω οι φιλοξενούμενοι με ανεβασμένη ψυχολογία θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να απομακρυνθούν κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Σπουδαίο ματς αναμένεται και στον Ταύρο, με τον Αγιαξ Ταύρου (7 β.) να υποδέχεται την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Δόξα Βύρωνος (10 β.). Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στο εντυπωσιακό σερί τους, αφού μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες.

Το σταμάτημα της βαθμολογικής κατρακύλας ψάχνει το Ηράκλειο (9 β.) που θα υποδεχτεί την Πεύκη (2 β.) που παραμένει χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρεις σερί νίκες, πήγαν στο άλλο άκρο αφού υπέστησαν τρεις σερί ήττες, και ψάχνουν την ανάκαμψη. Από την άλλη η Πεύκη που βρίσκεται στη δίνη εσωτερικών προβλημάτων, βρίσκεται εν αναμονή της απόφασης για τον διακοπέντα αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους, με τους ανθρώπους της ομάδας να πιστεύουν σε συνέχιση του αγώνα…

Τέλος, οι Αγιοι Ανάργυροι (4 β.) θα αντιμετωπίσουν τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (7 β.). Οι γηπεδούχοι περιμένουν την απόφαση για το ματς με την Πεύκη ευελπιστώντας ότι θα πάρουν το σημαντικό τρίποντο, ενώ η Δάφνη θέλει την επιστροφή στις νίκες και στις καλές εντυπώσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2ος Όμιλος
(7η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
9. ΣΟΥΡΜΕΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΤΣΙΑΤΣΟΣ Σ., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ.
10. ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ ΤΑΥΡΟΥ Β΄ (Χ.ΠΑΥΛΙΔΗΣ) Σάββατο 21/10/23 16:00 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ., ΣΕΡΕΒΕΤΑΣ Σ., ΓΚΕΤΣΟΣ Ι.
11. ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ – ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Σάββατο 21/10/23 16:00 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Γ., ΠΑΣΚΟΣ Κ.
12. ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΥΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σάββατο 21/10/23 16:00 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΚΑΜΠΙΩΤΗΣ Δ., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι.
13. ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ Ι., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ.
14. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Κυριακή 22/10/23 16:00 ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν., ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ Α.
15. ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Β΄ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΤΖΕΛΟΣ Ν., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ.
16. ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ Κυριακή 22/10/23 16:00 ΜΑΡΑΝΟΣ Θ., ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Δ., ΙΣΣΑ Α.