Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ: Φουντώνει η μάχη…

Published

on

Με την 4η αγωνιστική συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ, με το ενδιαφέρον να μεγαλώνει συνεχώς…

Πριν δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά…

4 ομάδες έχουν κάνει το απόλυτο με 3 νίκες σε 3 ματς. Είναι οι Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής, Κένταυρος Βριλησσίων (1ος όμιλος), Σούρμενα, ΑΕ Ηράκλειο (2ος όμιλος)

Από την άλλη πλευρά 3 ομάδες, όλες από τον πρώτο όμιλο, έχουν μόνο ήττες μέχρι τώρΑ. Πρόκειται για τους Αγιο Θωμά, ΑΟ Περιστερίου και Αρη Καλαμακίου.

4 ομάδες δεν έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται ακόμη. Πρόκειται για τους Μικρασιατικό Αστέρα Καισαριανής, Ολυμπιακό Λιοσίων, Πανερυθραϊκό (1ος όμιλος) και Σούρμενα (2ος όμιλος).

Τη χαρά του γκολ δεν έχουν νοιώσει ακόμη φέτος ΑΟ Περιστερίου και Πανερυθραϊκός. Εντυπωσιακό το στατιστικό στοιχείο του Πανερυθραϊκού, που ακόμη δεν έχει πετύχει αλλά και ούτε έχει δεχτεί γκολ, με τα τρία ματς του μέχρι τώρα να έχουν λήξει 0-0!

Ας δούμε λοιπόν τα ματς του Σαββατοκύριακου…

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Στην έδρα τους αγωνίζονται οι συμπρωτοπόροι, που θα έχουν τον πρώτο λόγο αλλά με αντίπαλους όχι ευκαταφρόνητους.

Ο Αστέρας Καισαριανής θα υποδεχτεί τους Τράχωνες, ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων θα παίξει με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Αμφότεροι οι αντίπαλοι των πρωτοπόρων έχουν από 4 βαθμούς.

Σπουδαίο ματς θα γίνει στο Περιστέρι, με τον Ηφαιστο να υποδέχεται τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 βαθμούς και θέλουν μόνο τη νίκη για να διατηρήσουν την επαφή με την κορυφή, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι με 7 βαθμούς και θέλουν να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία τους.

Το καλό ξεκίνημα θέλει να συνεχίσει και ο Χολαργός που έχει 7 βαθμούς, και παίζει εκτός έδρας με τον Αρη Καλαμακίου. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν ακόμη τον πρώτο βαθμό τους…

Την έδρα του θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟ Ρουφ που παραμένει αήττητος με 7 βαθμούς, και υποδέχεται τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου που έχει 3 βαθμούς και μετράει δύο σερί ήττες.

Πολύ ενδιαφέρον ματς στο Ζηρίνειο, με τον Πανερυθραϊκό να υποδέχεται την Αθηναΐδα. Οι γηπεδούχοι, όπως γράψαμε στον πρόλογο, προέρχονται από τρία 0-0, και έχουν 3 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα έχουν 4 βαθμούς και θέλουν να αναρριχηθούν κι άλλο στη βαθμολογία.

Στη μονομαχία των Αγίων, ο Αγιος Δημήτριος θα παίξει με τον Αγιο Θωμά. Οι γηπεδούχοι με 4 βαθμούς έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι σε έναν αντίπαλο που ψάχνει ακόμη τον πρώτο του βαθμό και το πρώτο του γκολ…

Τέλος, στη μονομαχία των ουραγών, ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη θα υποδεχτεί τον ΑΟ Περιστερίου. Οι γηπεδούχοι έχουν ένα βαθμό έχοντας αφήσει πάντως καλές εντυπώσεις, ενώ προέρχονται και από την πρόκριση στο κύπελλο. Από την άλλη ο Ομιλος ψάχνει να ξορκίσει την κατάρα των τελευταίων λεπτών, αφού έχει δεχτεί τρεις ήττες με 1-0, όλες με γκολστα τελευταία  λεπτά…

Αναλυτικά το πρόγραμμα…

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1ος Όμιλος
(4η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητές Αποτέλεσμα
1. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΓ. ΘΩΜΑΣ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Σάββατο 30/09/23 16:30 ΚΩΣΤΑΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΤΖΕΛΟΣ Ν., ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Σ.
2. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Σάββατο 30/09/23 16:30 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΙΣΣΑ Α., ΚΟΥΝΤΟΥΡΕΛΗΣ Γ.
3. ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΑΘΗΝΑΪΔΑ ΖΗΡΙΝΕΙΟΥ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σ., ΜΗΜΙΔΗΣ Ι., ΜΑΜΟΥΝΗΣ Φ.
4. ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΤΡΑΝΤΑΣ Ι., ΚΑΡΝΗΣ Γ.
5. ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β΄ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΚΑΣΙΔΗΣ Γ., ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ Δ., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ.
6. Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Μ.ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 01/10/23 16:30 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΤΖΙΒΡΑΣ Γ., ΝΙΔΡΙΩΤΗΣ Μ.
7. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γ.ΚΑΜΑΡΑΣ) Κυριακή 01/10/23 16:30 ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ Κ., ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Ν., ΓΕΩΡΓΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
8. ΡΟΥΦ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΦ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΝΑΤΣΙΟΣ Β., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Πολύ δύσκολα εκτός  έδρας παιχνίδια δίνουν οι δύο ομάδες που βρίσκονται στην κορυφή.

Τα εκπληκτικά μέχρι τώρα Σούρμενα θα παίξουν εκτός έδρας με τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου που έχει 6 βαθμούς έχοντας αξιοποιήσει στο απόλυτο την έδρα της. Από την άλλη, στο ματς της ημέρας το Ηράκλειο θα παίξει εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία, που έχει 7 βαθμούς, παραμένει αήττητη και θέλει τη νίκη που ίσως να τη φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας…

Πολύ σημαντικό ματς θα γίνει στο Περιστέρι, με τον Αγιο Ιερόθεο να παίζει με τη Διάνα Ηλιούπολης. Οι γηπεδούχοι έχουν 4 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν αήττητοι με 5 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες των πρωτοπόρων και να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή.

Την πρώτη νίκη τους ψάχνουν τα Μελίσσια, που έχουν ένα βαθμό και θα υποδεχτούν το Παλαιό Φάληρο, που με 6 βαθμούς έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα.

Δυνατό ματς θα γίνει στην Πεύκη, με την τοπική ομάδα να παίζει με τον Αθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι παραμένουν χωρίς νίκη με 2 βαθμούς και ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο, ενώ ο Αθηναϊκός έχει 4 βαθμούς και θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από τομ παιχνίδι.

Την πρώτη του νίκη ψάχνει και το Χαλάνδρι, που έχει δύο βαθμούς και με νέο προπονητή πλέον στον πάγκο θα υποδεχτεί τη Αγία Ελεούσα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 4 βαθμούς, και θέλουν μόνο νίκη, η οποία θα τους διατηρήσει σε επαφή με την κορυφή.

Σε ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που δεν έχουν ξεκινήσει καλά, ο Απόλλων Χαλανδρίου θα αντιμετωπίσει τον Αγιαξ Ταύρου. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις ένα βαθμό και προέρχονται και από εντός έδρας αποκλεισμό από το κύπελλο, δείχνοντας ότι δεν έχουν βρει ακόμη τα πατήματα τους. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είναι ίσως η μεγάλη απογοήτευση αφού έχουν μεν 3 βαθμούς, αλλά δεν θυμίζουν σε τίποτα την περσινή εξαιρετική ομάδα…

Στο ντέρμπι των ουραγών, η Δόξα Βύρωνος θα παίξει με τους Αγίους Αναργύρους. Αμφότερες οι δύο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη με ένα βαθμό και θέλουν το τρίποντο για να μην μπλέξουν από νωρίς σε περιπέτειες…

Το πρόγραμμα…

9. ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 30/09/23 16:30 ΨΑΡΙΔΗΣ Χ., ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ Ι., ΓΑΛΑΝΗΣ Θ.
10. ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ – ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΧΩΡΑΦΑΣ) Σάββατο 30/09/23 16:30 ΜΑΡΑΝΟΣ Θ., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ., ΒΑΜΒΑΚΑΣ Μ.
11. ΠΕΥΚΗ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΥΚΗΣ Σάββατο 30/09/23 16:30 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π., ΒΛΑΤΑΚΗΣ Ν., ΤΣΑΓΚΑΡΗΣ Ν.
12. ΧΑΛΑΝΔΡΙ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Σάββατο 30/09/23 16:30 ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Κ., ΓΚΕΤΣΟΣ Ι., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.
13. ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΣΥΨΑΣ Ι., ΚΩΤΣΟΒΙΛΗΣ Β., ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.
14. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Κυριακή 01/10/23 16:30 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΝΙΚΟΛΑΟΥ Χ., ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γ.
15. ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΒΥΡΩΝΑ ΕΡΓΑΝΗ (Δ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Κυριακή 01/10/23 16:30 ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ Ι., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι., ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ Ι.
16. ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 01/10/23 16:30 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ.