Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α’ ΕΠΣΑ/1ος όμιλος: Ματσάρα στα Βριλήσσια

Published

on

Προβιβασμός - Υποβιβασμός ΕΠΣΑ

Με το μεγάλο ντέρμπι στα Βριλήσσια να ξεχωρίζει, αλλά και με πολύ σημαντικά παιχνίδια συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ στον 1ο όμιλο, με την διεξαγωγή της 13ης αγωνιστικής…

Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένουμε..

Ολοι οι δρόμοι οδηγούν στα Βριλήσσια, όπου σε ένα ματς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον τίτλο ο Κένταυρος Βριλησσίων θα υποδεχτεί τον Αστέρα Καισαριανής. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών την περασμένη αγωνιστική, και θέλουν τη νίκη για να βγάλουν ουσιαστικά νοκ άουτ τον αντίπαλο τους κάνοντας ένα τεράστιο βήμα προς τον τίτλο. Οι γηπεδούχοι που είναι μακριά από τη νίκη στα δύο τελευταία ματς παίζουν το τελευταίο χαρτί τους για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Τράχωνες, που όμως θα έχουν δύσκολο έργο παίζοντας εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Λιοσίων. Οι φιλοξενούμενοι είχαν απρόσμενη απώλεια την περασμένη εβδομάδα, η οποία διέκοψε ένα νικηφόρο σερί 7 αγωνιστικών, και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κορυφής. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με νέα διοίκηση πλέον και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το διπλό της περασμένης αγωνιστικής, θέλουν τη νίκη για να ανέβουν κι άλλο βαθμολογικά και να απομακρυνθούν από κάθε κίνδυνο.

Δύσκολη αποστολή έχει και ο ΠΑΟ Ρουφ, που θα παίξει εκτός έδρας με τον Αρη Καλαμακίου. Η Αούστρια χωρίς τον Στάθη Πανακούλια πλέον στον πάγκο και πιθανότατα με υπηρεσιακό τεχνικό, θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά από δύο παιχνίδια. Ο Αρης δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αφού κατάφερε στα δύο ματς με τους διεκδικητές του τίτλου να μείνει αήττητος και να πάρει 4 βαθμούς, και θέλει τη νίκη για να αναρριχηθεί κι άλλο στη βαθμολογία.

Τοπικό ντέρμπι γοήτρου και όχι μόνο θα γίνει στο Περιστέρι, όπου ο Ηφαιστος θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Περιστερίου. Ο Ηφαιστος μετά την ήττα από τον Απόλλωνα τέθηκε και τυπικά νοκ άουτ από τη μάχη της κορυφής και θέλει τη νίκη για να βελτιώσει και την ψυχολογία του. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλή κατάσταση αφού είναι 5 ματς αήττητοι, και θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική πορεία τους.

Την επιστροφή μετά από δύο αγωνιστικές στις νίκες, η οποία θα τον κρατήσει μακριά από περιπέτειες θέλει ο Χολαργός, που υποδέχεται τον Πανερυθραϊκό. Οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος, και έχοντας πετύχει μόλις 3 γκολ βρίσκεται σε δραματική θέση.

Στο ουδέτερο γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου, ο Αγιος Δημήτριος θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Αθηνών Δάφνη. Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι τρία ματς χωρίς νίκη και θέλουν απαραίτητα το τρίποντο για να μη μπλέξουν σε περιπέτειες. Ομως ο Απόλλων δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση αφού παραμένει αήττητος για 6 παιχνίδια…

Εκτός έδρας με τον Αγιο Θωμά θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να πάρουν βαθιά βαθμολογική ανάσα αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι γηπεδούχοι την περασμένη εβδομάδα πήραν μόλις τον πρώτο τους βαθμό και θέλουν την πρώτη νίκη τους για να διατηρήσουν τις (μαθηματικές ) ελπίδες τους για την παραμονή.

Τέλος, σε ένα πολύ σπουδαίο από πλευράς βαθμολογικού ενδιαφέροντος παιχνίδι, η Αθηναΐδα θα υποδεχτεί τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς νίκη για 6 συνεχόμενα παιχνίδια όπου έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ, κάτι που τους έχει φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Σε δύσκολη θέση είναι και η Θύελλα με μία νίκη στα τελευταία 6 ματς, και έτσι το ματς αυτό έχει τεράστια βαθμολογική σημασία…

Συνοπτικά το πρόγραμμα…

13η Αγωνιστική

Ομάδες Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Διαιτητής,
Βοηθοί Διαιτητή
Αποτέλεσμα
ΑΓ. ΘΩΜΑΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤ/ΣΗΣ ΓΟΥΔΗ Σάββατο 02/12/23 15:00 ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΠΑΓΙΑΣ Ι., ΛΙΑΜΠΟΤΗΣ Μ.
ΑΘΗΝΑΪΔΑ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΥΨΕΛΗΣ (ΑΛΕΠΟΤΡΥΠΑΣ) Σάββατο 02/12/23 15:00 ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Ι., ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ., ΡΟΥΣΣΟΣ Π.
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ – ΡΟΥΦ ΚΑΛΑΜAKIOY ΑΛΙΜΟΥ Β΄ Σάββατο 02/12/23 15:00 ΚΑΠΙΡΗΣ Μ., ΚΑΦΡΙΤΣΑΣ Α., ΚΟΥΛΗΣ Δ.
ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Α΄ Κυριακή 03/12/23 15:00 ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ Ν., ΣΤΑΥΡΟΓΛΟΥ Δ., ΠΑΣΚΟΣ Κ.
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – Α.Ο.Μ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣ/ΝΗΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ Κυριακή 03/12/23 15:00 ΚΑΤΟΙΚΟΣ Κ., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Β., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ Λ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΛΙΟΣΙΩΝ – ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΙΛΙΟΥ Κυριακή 03/12/23 15:00 ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ Π., ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Δ., ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ Γ.
ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ – ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΟΥ Κυριακή 03/12/23 15:00 ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ Χ., ΜΑΡΑΘΩΝΙΤΗΣ Μ., ΜΠΟΝΤΖΟΣ Χ.
ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΔΑΦΝΗ ΠΑΛ.ΦΑΛΗΡΟΥ (Σ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) Κυριακή 03/12/23 15:00 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΣ Γ., ΑΡΑΒΙΔΗΣ Γ., ΚΑΤΕΛΑΝΑΚΗΣ Δ.