Connect with us

stoplekto

Α. Μωυσίδης: «Η ΕΠΣΠ είναι το δεύτερο σπίτι μας »

Published

on

Με την κατάσταση που επικρατεί στο ΣΕΦ όσον αφορά τα γραφεία της ΕΠΣ Πειραιά, λάβαμε από τον Κο Μωυσίδη Αντώνη –παράγοντας επί 50 συνεχόμενα έτη στο πειραϊκό ποδόσφαιρο- την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητέ φίλε, Αντώνη Δαρζέντα,

διάβασα ότι κάποιοι θέλουν να εκδιώξουν από τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ την ΕΠΣΠ, που αποτελεί μοναδικό στολίδι για τον συγκεκριμένο χώρο πάντα ευπρεπισμένο και καθαρό σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ερειπωμένα κτίρια της περιοχής όπου βασιλεύει η βρωμιά και η αθλιότητα ενώ ακόμα και η διέλευση είναι απαγορευτική τις βραδινές ώρες.

Ας λάβουν υπόψη τους οι διοικούντες του ΣΕΦ ότι όλος ο χώρος αυτός και οι εγκαταστάσεις ανήκουν στον ελληνικό λαό και συγκεκριμένα για τα γραφεία της ΕΠΣΠ δαπανήθηκαν πολλά χρήματα από απλούς ανθρώπους, που αγαπούν τον αθλητισμό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στηρίζοντας τους νέους, κρατώντας τους μακριά από τη μάστιγα των ναρκωτικών και όλες τις παρακμιακές συνήθειες της εποχής μας.

Η ΕΠΣΠ με τη σειρά της βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ερασιτεχνικών ομάδων του Πειραιά και όλων των αθλητών συντονίζοντας, διοργανώνοντας και βραβεύοντας όλους αυτούς που φωνάζουν <<ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ>>. Για αυτό  αποτελεί το ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ..

Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους όλοι, ιδιαίτερα οι βουλευτές όλων των κομμάτων του Πειραιά, ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους τους Έλληνες κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν αυτό το σπίτι μαζί με τη χαρά και την ελπίδα μικρών και νέων αθλητών.

Κάνω έκκληση στον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Βασιλειάδη και στον Δήμαρχο Πειραιά Κο Μώραλη για άμεση επίλυση του θέματος.

Καλώ όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Πειραιά, να στηρίξουμε ενωμένοι και δυνατοί την Ένωση μας.

Τέλος, κάνω έκκληση προς τους υπεύθυνους του ΣΕΦ να αναιρέσουν οποιαδήποτε ενέργεια κατά της ΕΠΣ Πειραιά και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,  για την θετική ελπίζω ανταπόκριση σας.