Connect with us

Γ Εθνική

Α.Ο Καρτεράδου – ΑΣ Σαντορίνης 0-7

Published

on

Σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου και ήταν το πρώτο στην ιστορία της ομάδας μας, ο Α.Σ Σαντορίνης 2020 επικράτησε του Α.Ο Καρτεράδου με 0-7. Ο αγώνας ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να «ξεμουδιάσουν» οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε φάση προετοιμασίας.

Για την ιστορία, το 0-1 έγινε στο 3’, όταν έπειτα από κόρνερ του Φύτρου, ο Μπιρμπίλη πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή και να καταλήγει στα δίχτυα του Κόντρα, ο οποίος έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Στο 28’ ο Νικλητσιώτης απέφυγε τον αντίπαλο πορτιέρο και σε κενή εστία έγραψε το 0-2, ενώ στο 36’ ο Φύτρος με έξυπνη λόμπα έκανε το 0-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραμποΐκης με σουτ έκανε το 0-4 και στο 43’ ο Γιουκούδης διαμόρφωσε το 0-5. Στο 53’ ο Μαναριώτης με πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έκανε το 0-6, ενώ το τελικό 0-7 σημείωσε ο Καραμποΐκης στο 83´ με κοντινή προβολή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τους κ.κ Νάκκα και Μανωλάρι.

Συνθέσεις:
Α.Ο Καρτεράδος (Στάθης Φίλων): Κόντρα, Φέκας, Κουλόλι, Χατζηλαζαρίδης, Κουλόλι, Γεροντάκης, Νομικός, Κουρπέτης, Αρβανίτης, Ντούρο, Προβατόπουλος
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Τριαντάφυλλος, Φίλων, Χριστόπουλος, Καραμολέγκος και Νομικός

Α.Σ Σαντορίνης 2020(Νίκος Παντέλης): Τσουκαλάς, Παπαγεωργίου, Χούσα, Λαμπρόπουλος, Λούκα, Μπιρμπίλη, Μαλάι, Φύτρος, Καραμποΐκης, Νικλητσιώτης Γιουκούδης.

Στο Β´ μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Παπαζαχαρίας, Μαναριώτης, Ντινιωτάκης, Κωστόπουλος, Πούτσι, Πέτρου, Ερρίκος, Βαμβακούσης, Ιβανίδης και Καράμπελας.