Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Α.Ο Λυκόβρυσης – Δόξα Βύρωνος 1-1

“Χ”αμένοι και οι δύο 

Published

on

Του Μιχάλη Πάπαστεφάνου  

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν τα νεύρα και οι δυνατές μονομαχίες ο Α.Ο Λυκόβρυσης και η Δόξα Βύρωνος μοιράστηκαν βαθμούς, με το τελικό 1-1 να μην αφήνει κανέναν από τους δυο ικανοποιημένο.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο που η Δόξα πίεζε με στημένες φάσεις, ωστόσο δεν έβρισκε την μεγάλη ευκαιρία, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν ένα τεράστιο λάθος της άμυνας και μετά από όμορφη προσπάθεια του Κρασνικι κέρδισαν πέναλτι. Την ευκαιρία αυτή δεν άφησε να πάει χαμένη ο αρχηγός Πάγκας και στο 24 διαμόρφωσε το 1-0.Αμέσως μετά το γκολ, η Δόξα Βύρωνος άσκησε αφόρητη πίεση και σαν αποτέλεσμα είχε την ισοφάριση, όταν στο 38 από εκτέλεση φάουλ δημιουργήθηκε ένταση στην περιοχή της Λυκόβρυσης και ο Κορρές έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το αποτέλεσμα έμεινε έτσι μέχρι το ημίχρονο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μονομαχίες στον χώρο του κέντρου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς κύλησε το πρώτο με την ομάδα από τον Βύρωνα να έχει την κατοχή, τους γηπεδούχους να αμύνονται μαζικά και τα δυνατά φάουλ μα διαδέχονται το ένα το άλλο. Παρά τις ευκαιρίες του Στατήρη στο 58 και το χαμένο τετ α τετ του Νικόλα στο 90,δεν άλλαξε κάτι και έτσι οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες μέσα σε ένταση τόσο μεταξυ των παιχτών όσο και των φιλάθλων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αρβανίτης με βοηθούς τους Αργυριάδη και Αθανασόπουλο

Α. Ο Λυκόβρυσης: Κόρρες Ευ, Γεωργόπουλος, Γαλακτίδης(Χρυσό Γονίδης) , Κορρές Στ.(Γκεκας),Τασιουδής, Καβαλάρης, Πουρνάρας(Παπαχρήστος), Πανταγιάς, Κρασνικι, Πετράκης, Πάγκας.

Δόξα Βύρωνος: Καραβαγγέλης, Χαλβατζής, Μαρίνης(Μίζιος Στ), Μανέτας, Ρωμανός, Βούτας(Στάθης), Στατήρης(Νικόλας), Ζευκίλης, Σκούρας, Τσαούρδας, Κοτσαττίκης.