Connect with us

6ος Όμιλος

Α.Ο. Υπάτου – Παναρκαδικός 0-0

Published

on

Δυο ακόμα βαθμούς «πέταξε» εντός έδρας ο Α.Ο. Υπάτου παραχωρώντας αυτή τη φορά λευκή ισοπαλία 0-0 στον Παναρκαδικό μένοντας έτσι αρκετά πίσω από τις πρώτες βαθμολογικές θέσεις. Οι Βοιωτοί πάντως έχουν και πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Οι γηπεδούχοι έπαιξαν και τα 90 λεπτά μονότερμα τον Παναρκαδικό που παρατάχθηκε με έντεκα παίκτες πίσω από τη σέντρα, αλλά δεν κατάφεραν να λυγίσει το καλοστημένο σύνολο του Θανάση Στάικου που τελικά πέτυχε το στόχο του και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος παρότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν στο μισό γήπεδο τον Παναρκαδικό δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Στο 13 σέντρα από τον Καντού η κεφαλιά του Κακκάβα ήταν χλιαρή και δεν ανησύχησε τον Ντουτνούμη. Στο 28* ο Κακκάβας ανατράπηκε με τους γηπεδούχους να ζητούν ότι η παράβαση έγινε μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής Κουρλός υπέδειξε φάουλ ένα μέτρο έξω από την περιοχή.

Στο 30΄ο Καντού εκτέλεσε κόρνερ κεφαλιά του  Κακκάβα η πορεία της αλλοιώθηκε με τους γηπεδούχους να ζητούν  χέρι.

Δυο λεπτά πριν την εκπνοή εκτέλεση κόρνερ από τον Καντού απομάκρυνση των αμυντικών η μπάλα έφτασε στον Μίλς που έκανε το σουτ που πέρασε λίγο πάνω από την εστία.

Η επανάληψη ήταν ακόμα φτωχότερη σε φάσεις με τους γηπεδούχους να πιέζουν αλλά να μην μπορούν να διασπάσουν την καλοστημένη αμυντική διάταξη του Παναρκαδικού.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του αγώνα είναι ότι οι δυο καλύτερες φάσεις του Υπάτου δημιουργήθηκαν στο 84΄με το σουτ του Σπηλιώτη να περνάει έξω από το δεξί δοκάρι του Ντουντούμη και δυο λεπτά αργότερα το μακρινού σουτ του Σπέτσι δεν βρήκε στόχο.

ΑΟ Υπάτου (Σ. Σταθόπουλος):  Κραβαρίτης, Σβίγγος (71΄Δέδες), Οικονομόπουλος (80΄ Ταυταρίδης), Ρούσσης Σπηλιώτης, Γκούμας, Σπέτσι, Μιλς, Καντού (60΄Καράϊ), Κακκάβας (77΄Ποτουρίδης), Σαχσανίδης

Παναρκαδικός (Θ. Στάικος):  Ντουντούμης, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Γκαντιάγκα, Καπετανάκης, Σπρέπας, Λυμπερόπουλος (64΄Γιουκούδης), Στασινόπουλος (46΄Τρέσα), Τσώλης (87΄ Νάνος), Καναβέτας, Αντωνόπουλος

Πηγή – stereasports.gr