Connect with us

5ος Όμιλος

Α ρε Ιωνικάρα!

Published

on

Ο Ιωνικός πήρε μία σπουδαία-ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ και άκρως σημαντική νίκη στο Ηράκλειο επί του Ατσαλένιου με 2-1 και κάπως έτσι θα διεκδικήσει την άνοδο  του,μέσω μπαράζ στη Football League.

Η ομάδα της Νίκαιας ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Βασίλη Πογοσιάν στο  4ο λεπτό με τον 20 χρονο μέσο να   βρίσκεται  σε ρόλο φορ μέσα στην περιοχή και να σκοράρει.

8 λεπτά αργότερα  ο Δημακάκος έβγαλε ασίστ για τον Κουιρουκίδη  που σκόραρε το 12ο του φετινό γκολ.

Στο 15, ο Ατσαλένιος  μείωσε με τον Παπαδομιχελάκη μέσα απο την περιοχή και το ματς πήρε φωτιά.

Στο 18, ο Πλουσής δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 41, ο Κουρεπίνης έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή . Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αναγκαστική αλλαγή για τον Ιωνικό μας με τον Μουστάκη να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και τον Καρέλη να παίρνει τη θέση του, τον Ατσαλένιο, που έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βρεττού στο 61, να έχει κατοχή μπάλας αλλά τον Ιωνικό να είναι εξαιρετικός στο τρανζίσιον σπαταλώντας ευκαιρίες σε δύο περιπτώσεις με τον Κουιρουκίδη ,ενώ η καλύτερη φάση του Ατσαλένιου έγινε στο 89, όταν ο Πατηνιώτης βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε απο διαγώνια θέση αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 93 αποβλήθηκε ο Καλλέργης με δεύτερη κίτρινη.

Π.Ο.Α. :Μανουσάκης, Φραγκιαδάκης, Παπαδομιχελάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (90 Νηστικάκκς), Βρεττός, Πλουσής, Κερμενίδης (75 Ξυλούρης), Πατηνιώτης, Καρλίτο(77 Κενδριστάκης), Καϊμακαμούδης(70 Ξεπαπαδάκης)

ΙΩΝΙΚΟΣ:  Κουρεπίνης, Μουστάκης(46 Καρέλης), Δημακάκος, Μανωλάς(83 Κατσικογιάννης)Πλάκας(71 Σάμιος), Γκοτσούλιας, Μακρίδης(65 Πατσατζόγλου), Πογοσιάν, Ατματζίδης, Καλλέργης, Κουρουϊκίδης