Connect with us

stoplekto

Α. Σάννης : « Η φιλοσοφία μου ταυτίστηκε με τον Φαληρικό»

Published

on

Κάτι το διαφορετικό γίνεται φέτος στον Φαληρικό . Η ομάδα ξεφεύγει από τα  συνηθισμένα πλαίσια και αλλάζει στόχους.

Στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα βρίσκεται ο Ανδρέας Σάννης , ένας έμπειρος και καταρτισμένος προπονητής που εργάζεται για  πρώτη φορά στο Πειραϊκό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Αναφερόμενος στα προσωπικά του σχέδια , αλλά και της ομάδας ο ικανότατος τεχνικός τόνισε:

«Μετά από μια πενταετή θητεία στο επαγγελματικό χώρο του πιο λαοφιλές αθλήματος πλέον αισθάνομαι την χαρά να επιστρέψω στις ρίζες του και την πηγή του!

Φυσικά δεν είναι άλλο από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο εκεί που όλα ξεκινούν για το μεγάλο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου.

Η φιλοσοφία μου ταυτίστηκε με την ομάδα του Φαληρικού , αλλά και τους ανθρώπους που πλαισιώνουν με αγάπη  και όνειρα τον σύλλογο. Όπως ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Γιώργος Μπαξεβανάκης ο γενικός αρχηγός Φράγκος Αποστόλης ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου Φώτης Ρουμελιώτης αλλά και την εταιρία KICK UNIT RO και τον εκπρόσωπο της στην ομάδα Στάθη Σμυρή. Η συνεργασία μας θα είναι πάνω στο πλαίσιο για την ολοκλήρωση του ποδοσφαίρου προς την ανταγωνιστικότητα που απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Στόχος της ομάδας μας του Φαληρικού είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί τεχνική ηγεσία παίκτες ακαδημίες διοίκηση και φίλαθλοι για να πετύχουμε το προαναφερθέν πλαίσιο. Η βάση μας για τους στόχους μας είναι ο πρωταθλητισμός χωρίς φυσικά να είναι μονόδρομος η νίκη αλλά όλη η διαδικασία για να επιτευχθεί αυτό το ταξίδι στο όνειρο.»