Connect with us

5ος Όμιλος

Βέλιτς: «Θέλουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση»

Published

on

Τις εντυπώσεις του για το πρώτο φιλικό αγώνα κόντρα στον Πανακρωτηριακό (περασμένη Τετάρτη 21/8) όσο κυρίως όμως για τον αγώνα κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΟΑ γι’ αυτή την Κυριακή (25/8, 17.00) εξέφρασε ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς.

 

 

«Το προχθεσινό ματς ήταν στην ουσία το πρώτο μας όπου, πάνω-κάτω τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στον βαθμό που περιμέναμε. Σίγουρα, είμαστε βέβαιοι ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης τόσο λόγω της σύντομης διάρκειας δουλειάς που έχουμε κάνει -κι έχουμε έναν μήνα μπροστά μας για το πρωτάθλημα- όσο και λόγω των προσθηκών που περιμένουμε να γίνουν.

 

Παρ’ όλα αυτά, είμαστε ευχαριστημένοι με τα παιδιά που έχουμε αυτή τη στιγμή. Το παιγνίδι (Πανακρωτηριακό) είχε αρκετά καλά διαστήματα και ευκαιρίες για παραπάνω γκολ αλλά σαφέστατα υπήρξαν και τα διαστήματα εκείνα όπου διαπιστώσαμε πως πρέπει να δουλέψουμε παραπάνω.

 

«Πρωταρχικός σκοπός η νίκη»

 

Τώρα όσον αφορά τον ΠΟΑ, για μας είναι μόλις το δεύτερο ματς που θα παίξουμε και η απόσταση από αυτό με τον Παναρκωρητιακό δεν είναι πολύ μεγάλη οπότε, ξέρουμε τι μπορούμε να περιμένουμε από τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν παύει όμως να είναι ένα επίσημο παιγνίδι κι ένας θεσμός που οπωσδήποτε μας ενδιαφέρει να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση.

 

Επίσης αυτό που θέλουμε να περάσουμε στους ποδοσφαιριστές μας είναι ότι, για την Επισκοπή κάθε ματς είναι πρωταρχικός στόχος η νίκη, πόσο μάλλον σ’ ένα παιγνίδι νοκ-άουτ ξέροντας ότι απέναντί μας θα έχουμε μια δυνατή ομάδα που, όπως ξέρω έχει διατηρήσει τον περσινό κορμό, έχει τον ίδιο προπονητή και ξεκίνησε πριν από εμάς την προετοιμασία της».