Connect with us

5ος Όμιλος

Βέλιτς: “Παιχνιδι γοήτρου το Σουπερ Καπ”

Published

on

Για τη σημασία που έχει ο αγώνας του Σούπερ Καπ Ρεθύμνου (Κυριακή 8/8, 17.30) μίλησε ο προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο Βόσνιος ωστόσο έθεσε κι ένα άλλο ζήτημα που τον ενδιαφέρει πολύ, το γεγονός δηλαδή ότι το μοντάρισμα της ομάδας γίνεται παράλληλα με παιγνίδια που, είτε κρίνεται μια πρόκριση (στο κύπελλο Ελλάδας), είτε ένα τρόπαιο όπως αυτό απέναντι στον Ρεθυμνιακό.

«Σίγουρα το Σούπερ Καπ έχει ξεχωριστή σημασία ως θεσμός. Είναι το γόητρο και το πρεστίζ που προσφέρει στις ομάδες και φυσικά δικός μας στόχος είναι η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.

Από ‘κει και πέρα, δεν παύει να είναι για μας ένα μέρος παιγνιδιού που εντάσσεται μέσα στην προετοιμασία απ’ όπου ελπίζουμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα όπως άλλωστε συμπεράσματα βγάλαμε και από το τελευταίο ματς με τον Εθνικό.

Είμαστε σε μια φάση όπου ταυτόχρονα με τα παιγνίδια που πρέπει να κερδίζουμε, αποτελούν παιγνίδια προετοιμασίας τα οποία μας βοηθούν να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για την ομάδα που θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σεζόν.

Το Σούπερ Καπ σίγουρα είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή για το Ρέθυμνο.

Παίζουμε σ’ ένα μικρό γήπεδο κλασικά ποδοσφαιρικό που, από τη μία δεν είναι κάτι που μας ενθουσιάζει, από την άλλη όμως αγωνιζόμαστε στη φυσική μας έδρα και θέλουμε να δώσουμε μια όμορφη ποδοσφαιρική παράσταση προς τέρψιν όλων και δη του κόσμου που ζει εκεί».