Connect with us

5ος Όμιλος

Βέλιτς: «Τα χαρακτηριστικά ενός ποδοσφαιρικού πρότζεκτ»

Published

on

Σοβαρός και μετρημένος (όπως πάντα) και με διάθεση να σηκώσει τα μανίκια για να ανταποκριθεί σε μια νέα πρόκληση, εμφανίστηκε ο νέος προπονητής της Επισκοπής, Γιάσμινκο Βέλιτς. Ο νέος τεχνικός μίλησε βελτίωση των υπαρχουσών υποδομών αλλά και αυτών που πρέπει να δημιουργηθούν.

Συγκεκριμένα:

«Η Επισκοπή είναι ένα σωματείο που έχει υγιή τρόπο σκέψης και που πρωτίστως οι άνθρωποί της αγαπάνε το ποδόσφαιρο και φυσικά την ομάδα τους.

Η διάθεσή και η πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω τους ίδιους και την ομάδα να πάει μπροστά. Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε η Επισκοπή να αποκτήσει χαρακτηριστικά ενός σωστού ποδοσφαιρικού πρότζεκτ.

Προτεραιότητα του συλλόγου θα πρέπει να αποτελέσει η βελτίωση των υποδομών αυτών που υπάρχουν και ενδεχομένως η δημιουργία κάποιων καινούριων. Με χαρά βλέπω ότι πρόθεση των παραγόντων είναι να δημιουργηθούν οι ανάγκες για να εξυπηρετείται όλο το τμήμα.

Τέλος, θα πρέπει να γίνουν σωστές επιλογές για ένα ανταγωνιστικό ρόστερ έτσι ώστε η ομάδα να είναι πρωταγωνίστρια στην κατηγορία που θα μετέχει».