Connect with us

8ος Όμιλος

Βέρμπης και τη νέα σεζόν στο Αιγάλεω!

Published

on

Δυο χρονιές πρώτος σκόρερ με τη φανέλα του Αιγάλεω έχοντας παρουσία εξαιρετική, κερδίζοντας όσο περνούν τα χρόνια το σεβασμό και την εκτίμηση προπονητών, ομάδων, διοικήσεων και του φίλαθλου κοινού.

Τα αντίπαλα δίχτυα το γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα το παραπάνω σχόλιο αφού ο Δημήτρης Βέρμπης δεν… συγχωρεί όταν βρεθεί απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα δείχνοντας όσο περνάει ο καιρός ότι αποτελεί ίσως τον καλύτερο επιθετικό που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο… killer του Αιγάλεω ήταν δεδομένο ότι με τη χρονιά που πραγματοποίησε θα δέχονταν… βομβαρδισμό κρούσεων από ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους από επαρχία, Α’ ΕΠΣΑ και Γ’ Εθνική.

Ο ίδιος ωστόσο αποφάσισε να πει… το ”ναι” στη διοίκηση του Αιγάλεω, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση.

Ο πρώην επιθετικός της Κηφισιάς που έχει σημειώσει 102 τέρματα στη Γ’ Εθνική τα χρόνια που αγωνίζεται (βρίσκεται πίσω απο τους τεράστιους αρχισκόρερ Κλοκίδη, Κυπαρίσση), μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών απάντησε θετικά στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του ”Σίτι” ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τους ”μπλε”.

Ο Βέρμπης είχε μεταγραφεί στο Αιγάλεω πριν από δυο χρόνια ορμώμενος από τον Πανθηραϊκό, ενώ μεταξύ άλλων έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε Κηφισιά, Απόλλωνα Σμύρνης, Ολυμπιακό Βόλου και Πιερικό, με τον ίδιο να γίνεται σε όλες αυτές τις ομάδες σύνθημα στα χείλη των οπαδών.

Με αυτή τη κίνηση το Αιγάλεω δείχνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να διατηρήσει τη δυναμική του, με σωστές επιλογές στο αγωνιστικό κομμάτι.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας.