Connect with us

slideshow

Βέρμπης: ”Σκοπός μας να αποκτήσουμε προβάδισμα”

Ο Δημήτρης Βέρμπης μιλάει στον Κυριάκο Παντζαρίδη για το σημερινό αγώνα που δίνει η ομάδα του με τον Ιάσονα για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Αθηνών (15.00 Ζηρίνειο)

Published

on

Μετά από μια βαριά ήττα, ο προβληματισμός και η δυσαρέσκεια είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που σκεπάζουν το στρατόπεδο της κάθε ομάδας. Ωστόσο, στις τάξεις της Κηφισιάς μόνο διάθεση για μοιρολατρίες δεν έχουν καθώς σήμερα το σωματείο των βορείων προαστίων υποδέχεται για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ τον Ιάσονα. Ο Κυριάκος Παντζαρίδης επικοινώνησε με το. βαρύ πυροβολικό των «κυανόλευκων», Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τονίζοντας: « Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα την Κυριακή ωστόσο το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα Κυπέλλου. Σκοπός μας αποτελεί να πάρουμε τη νίκη και να αποκτήσουμε προβάδισμα όσον αφορά στην πρόκριση στον τελικό. Χρειάζεται προσοχή ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες που διαθέτουμε σαν ομάδα». Σε σχετική ερώτηση εάν η ήττα που γνώρισαν την Κυριακή μπορεί να επηρεάσει την ομάδα ψυχολογικά ο έμπειρος «κυνηγός» δήλωσε: «Δεν νομίζω. Θεωρώ ότι ίσως μας κάνει καλό και μας συσπειρώσει ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμε για την κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και της ανόδου στη νέα κατηγορία». Ερωτηθείς, αν έχει μένει ευχαριστημένος από τα τέρματα που έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν ο Δημήτρης Βέρμπης υπογράμμισε :« Εχω ξεκινήσει καλά και θεωρώ ότι έχω να προσφέρω πολλά ακόμη στον σύλλογο. Εύχομαι να συνεχίσω να σκοράρω ώστε να κερδίζει η ομάδα. Άλλωστε τα τέρματα που έχω σημειώσει αποτελούν προϊόν ομαδικής δουλειάς που γίνεται από τους συμπαίκτες μου».

Απόντες τρεις

Η προετοιμασία της Κηφισιάς ενόψει του σημερινού αγώνα ολοκληρώθηκε με το Θωμά Γράφα να μην υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Στασινό, Καραμπά και Τεγούση οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για σημαντικές απουσίες καθώς και οι τρεις παίκτες αποτελούν βασικά στελέχη στην αμυντική γραμμή των Κηφισιωτών. Αυτό αναγκάζει το τεχνικό επιτελείο να προβεί σε… αλχημείες όσον αφορά στα μετόπισθεν.

K.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply