Connect with us

stoplekto

Βήμα ανόδου τα Βριλήσσια, «βράζει» ο Άγιος Δημήτριος

Published

on

Επεισοδιακή ήταν η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στα Βριλήσσια και τον Άγιο Δημήτριο για τον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. Η «Μπάρτσα» γνώρισε την ήττα με 2-1 και «βράζει» για τη διαιτησία των Μαχαίρα, Τσαλίκη και Στάμου κάνοντας λόγω για «καθαρή αλλοίωση του αποτελέσματος». Στη βαθμολογία, το συγκρότημα του Γιάννη Χαραλαμπίδη έφτασε τους 30 βαθμούς, πλησιάζοντας στο -2 την ομάδα του Αντώνη Καρπούζα που παρέμεινε τρίτη και στο -1 από τη δεύτερη Νέα Ιωνία.

Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο των Βριλησσίων. Στο 20’ ο Πουλάκης άνοιξε το σκορ πλασάροντας, με τους φιλοξενούμενους να ζητούν την ακύρωση του τέρματος για φάουλ στον Βαμβακερή ξεκίνημα της φάσης. Παρ’ όλα αυτά, οι «κυανέρυθροι» αντέδρασαν έχοντας δοκάρι με τον Διονυσόπουλο στο 45+1’, ενώ στο 58’ ο Αβίντογλου εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια και ισοφάρισε σε 1-1. Όμως, η συγκέντρωση έλειπε και οι γηπεδούχοι το αξιοποίησαν στο έπακρο γράφοντας το τελικό 2-1 στο 70’ ύστερα από κούρσα του Λυμπερόπουλου και διαγώνιο σουτ.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικό ρεπορτάζ για τα παράπονα του Αγίου Δημητρίου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαχαίρας Ε., Τσαλίκης Ε., Στάμος Μ.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Γιάννης Χαραλαμπίδης): Κουγιανός, Λυμπερόπουλος (85’ Θεοδώρου), Γκίζης (56’ Κατσιμίχας), Τσαβαλιάς, Πουλάκης, Μακρυπίδης (75’ Γκότσης), Σαχινίδης, Καλογήρου, Μπαντούνας, Δημητρέλος, Νικολογιάννης.

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας): Ρούσσος, Τζωρτζάτος (46’ Τετριμίδας), Θανάση (56’ Κυριάκης), Ανδρεαδάκης, Βαμβακερής, Χρυσοχόου, Κοκλίδης, Καραμπίνης, Ανδριανόπουλος (73’ Σταύρου), Διονυσόπουλος, Αβίντογλου.