Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βήμα παραμονής για τη Νέα Ιωνία

Published

on

Αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία έκανε η Νέα Ιωνία που νίκησε με 0-1 την ΑΕ Χαλανδρίου και έφτασε τους 27 βαθμούς στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο Ανδρέας Μαντζούνης που δείχνει να έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο το προσφυγικό σύλλογο είδε τον Κολόκα στο 35′ με σουτ να χαρίζει τη νίκη στους “κυανοκίτρινους”, με τους “πράσινους” να πιέζουν στην επανάληψη χωρίς να κατορθώσουν να πετύχουν γκολ μένοντας για 12ο ματς χωρίς νίκη.

Η συγκεκριμένη συγκομιδή έχει φέρει τους “πράσινους” στην τελευταία θέση, ωστόσο, θα κάνουν ότι περνάει από τα χέρια τους και τα πόδια τους πανω απ’ όλα για να κερδίσουν την παραμονή.

ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Νίκος Γιαλεσάκης) Μολφέσης, Καρώνης, Στυλιανόπουλος (46′ Δαρδαμάνης), Δημόπουλος, Θωμόπουλος, Γεωργαμλής, Λουκάς, Κανέλλος, Βενάρδος, Κατσιούλης, Θύμιος (57′ Πατσιαβούρας).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Ανδρέας Μαντζούνης) Παπουτσής, Τζήφας, Ζαρκαδούλας, Σκλαβενίτης, Βογατσάς, Μύττης, Πετράκης (61′ Μυλόβας), Παταγιάς, Χαραλάμπους (89′ Δούκας), Κολόκας (75′ Καρβούνης), Πρισιμιτζής.