Connect with us

stoplekto

Βήμα πρόκρισης ο Πανελευσινιακός(φώτο)

3-1 τον Άτταλο

Published

on

Ο Πανελευσινιακός ύστερα απο έξοχη εμφάνιση επικράτησε του Ατταλου Νέας Περάμου στο Δημοτικό Σταδιο με 3-1. Και έκανε ένα αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Τον αγώνα παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι κάτω απο φοβερή ζέστη.

Οι παίκτες των σταχυοφόρων του Αποστόλη Λινάρδου ήταν καλύτεροι απο τον αντίπαλό τους και επικράτησαν δίκαια.

Αντίθετα η ομάδα του Ατταλου του Χάρη Κουστέρη παρά την ήττα έδειξε καλά στοιχεία αφού ενισχύθηκε σημαντικά και ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 8′ ο Στράτος Μιχελής με διαγώνιο σούτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Παπακωνσταντίνου 1-0. Στην συνέχεια στο 25′ ο Καραμπλάκας βρήκε τον Μόνε στην μικρή περιοχή ο Τερλελής και ο Κατσικιάς πήγαν να διώξουν την μπάλα που κτύπησε στο κεφάλι του δεύτερου άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίκτυα 1-1. Στο 40′ ο Μιχελής έβγαλε την σέντρα απο τα δεξιά και ο Μαλισιόβας με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα τους σταχυοφόρους 2-1. Τρια λεπτά αργότερα εκπληκτική απόκρουση του Νικολάκη σε σούτ μέσα απο την περιοχή του Γκουτζούλα.

Στο 51′ ο Μιχελής με δυνατό διαγώνιο σούτ έξω απο την περιοχή η μπάλα στο (Γ)της εστίας του Παπακωνσταντίνου 3-1. Στην συνέχεια δυνατό σούτ του Γκελάι τράνταξε το κάθετο δοκάρι του Νικολάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με 10λεπτη καθυστέρηση αφού ο δεύτερος βοηθός Γιώργος Φούρκας έπαθε γαστρεντερίτιδα. Ομως με την παρέμβαση και την βοήθεια της ιατρού του αγώνα κ.Λουίζας Κουζίδου ο εν λόγω συνέχισε το παιχνίδι κανονικά.

Διαιτητής Κουντουριώτης. Βοηθοί: Κασσαβέτης-Φούρκας. Κιτρινες: Μονέ 5′ Δούκας 38′ τύρπος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Αποστόλης Λινάρδος): Νικολάκης, Κατσικιάς, Κουβίδης, Τερλελής, Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλος(Φιλιππής), Μιχελής, Τύρπος, Μακρίδης(76’Αποστολάτος), Δούκας(83’Κοπαλάς).

ΠΑΓΚΟΣ: Βελλής, Φιλιππής, Αποστολάτος, Τσακιλτζίδης, Παπανικολάου, Κοπαλάς, Μίχας.

ΑΤΤΑΛΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ(προπονητής Χαρίλαος Κουστέρης): Παπακωνσταντίνου, Καλαιτζίδης, Γκουντζούλας, Στεφανής, Λιάκος(87’Μπέκος), Μαζιώτης, Γκελάι(79′ Χειμωνίδης), Καραμπλάκας(90’Καραμπλάκας), Μονέ, Στρατάκης, Κουσίδης.

ΠΑΓΚΟΣ: Τζαφέρης, Μπέκος, Δουλγέρης, Μιχελής, Κυρίτση, Χειμωνίδης, Κατσάφαρος.

***Αρκετοί παράγοντες παίκτες και προπονητές βρέθηκαν στο γήπεδο. Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον ποδοσφαιριστή του Βύζαντα Λαμπρόπουλο, τον Γιώργο Μαυρονάσιο, τον Λευτέρη Σταμέλο, τον προπονητή των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΔΑ Γιάννη Μπότση,τον πρώην προπονητή του Πανελευσινιακού Γιάννη Ρόκκα, τον γυμναστή της ομάδας της Κορίνθου Σωτήρη Ρούσση τον πρόεδρο του Αστέρα Μαγούλας Αντώνης Ρόκκα.

Ρεπορτάζ: ΑΝΕΣΤΗΣ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply