Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βήμα σωτηρίας από Καματερό – «Αποχαιρέτησε» τον τίτλο ο Αθηναϊκός

Published

on

Μεγάλη νίκη στο 90’+4’ πέτυχε το Καματερό απέναντι στον Αθηναϊκό με 3-2 και πλέον η ομάδα του Νίκου Κουνάδη για πρώτη φορά στην σεζόν βρίσκεται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την άλλη πλευρά ο Αθηναϊκός «αποχαιρετάει» οριστικά τον τίτλο. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι είχαμε εκπληκτική εξέλιξη, αφού υπήρξαν δύο ανατροπές στο σκορ. Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μιχαλόπουλο στο 11’, αλλά οι «κιτρινέρυθροι» έκαναν το 1-1 με τον Ζαμπάρα στο 25’, ενώ έφτασαν με το τέρμα του Κούρου στο 1-2 στο 52’. Οι «κυανόλευκοι» όμως έδειξαν τεράστια θέληση για να κατακτήσουν τη νίκη και αφού πρώτα ισοφάρισαν με το αυτογκόλ του Καφαλίδη στο 63’ κατόρθωσαν τελικά να φτάσουν στο «τρίποντο» με τον Γιεγέ στο 90’+4’ με το οποίο και επικράτησαν 3-2. Διαιτητές ήταν οι Σύψας, Σκούρας και Σαμοϊλης.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολλιάκης, Ράγκος, (54ʼ Ανδριτσόπουλος), Κουνάδης, Μιχαλόπουλος, Καραχάλιος (70ʼ Καζάντζης), Θεοδωρακόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Μανάρας, Γιεγιές, Κλωνάρης, Μόσχος (59ʼ Σπυρόπουλος)

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μηλιώνης, Βλαχογιάννης, Τζανετής, Κούρος, Πέλα (79ʼ Λεβέντης), Καφαλίδης, Ρετζής (46ʼ Μανταδάκης), Ντε Μπαρτόλο, Ζαμπαράς, Μπίτιλης (72ʼ Σελέκου), Δρυμούσης.

Κωνσταντίνος Ράπτης (kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply