Connect with us

stoplekto

Βήμα σωτηρίας για Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Μεγάλη νίκη απέναντι στον Άτλαντα Κυψέλης σημείωσε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των αγώνων κατάταξης για την Β’ κατηγορία της Αθήνας.

Η ομάδα του Χαλανδρίου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς έκανε το πρώτο βήμα και  ελπίζει βάσιμα στην σωτηρία της με την προϋπόθεση ότι η  ΑΕ Ηρακλείου τελικά θα προβιβαστεί στην Γ’ Εθνική.

Παρουσία 200 και πλέον φιλάθλων η ομάδα των βορείων προαστίων χωρίς να είναι καλύτερη του Άτλαντα  κατάφερε να σημειώσει τέρμα στο 51’ όταν ο Πουλάκης με δυνατό σουτ παραβίασε την εστία του Χρανιώτη. Η ομάδα της Κυψέλης προσπάθησε να ισοφαρίσει ήταν φανερά καλύτερη στο β’ μέρος αλλά άσφαιρη με αποτέλεσμα να φύγει ηττημένη από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουντουρέλης-Αργυρός

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ: Χρανιώτης, Τ. Κοσμίδης (46′ Συριανός), Τσιτσόπουλος (68′ Ζήκας), Καμαλεδάκης, Ζησόπουλος, Χρυσοχοϊδης, Μποσνιάκου, Τσελάι, Κούτσης, Ρηγόπουλος, Δ. Σλεποκούροβ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αλαφούζος, Γερώνυμος, Παπαδάκης, Ο. Δρόσης, Νικάκης, Μιχάλης, Μπαρδής (50′ Μπόκος), Αλ Ουρεϊκάτ (68′ Λοτσάρης), Σουμελίδης, Πουλάκης (78′ Κ. Δρόσης), Μακρής.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply