Connect with us

stoplekto

Βαγγέλης Δημόπουλος: “Καμιά διοίκηση της ΕΠΣΔΑ δεν βοήθησε στην ανοικοδόμηση της οργανωμένης διαιτησίας”

Published

on

Από τον Πρόεδρο Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Αττικής Βαγγέλη Δημόπουλο λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με αφορμή τις μέχρι τώρα δηλώσεις στον ηλεκτρονικό τύπο των δύο υποψηφίων προέδρων της ΕΠΣΔΑ που θα λάβουν μέρος στις 23/2/2023 στην Ελευσίνα ,και ως αιρετός Πρόεδρος του επίσημου ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ποδοσφαίρου της Δυτικής Αττικής  θα ήθελα να αναφέρω ότι ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ως σήμερα από την Ίδρυση της Ένωσης δεν αγάπησε και δεν βοήθησε στην ανάπτυξη και την ανοικοδόμηση της οργανωμένης Διαιτησίας στην περιοχή ευθύνης της Δυτικής Αττικής , Αντιθέτως ως και σήμερα έδιναν υποσχέσεις   και ΘΑ……

Το 2019 προεκλογικά και μετεκλογικά (υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό ) https://pamebala.gr/epsda/item/51344-tzaferis-klearxos-peisame-ta-somateia-pos-den-tha-eimaste-dioikisi-tou-kanape ,O νυν Πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ κος Τζαφέρης Κλέαρχος μας είχε υποσχεθεί πως ΘΑ κάνει πράξη την επανένταξη του Επίσημου Συνδέσμου Διαιτητών .

Ανέφερε…. <<πως ΘΑ κάνει πολλές και καλές αλλαγές ….ΘΑ επαναφέρουμε Σύνδεσμο Διαιτητών , δεν θα ασχοληθούμε εμείς με χειραγωγημένους και επιλεγμένους διαιτητές όπως κυκλοφορεί στην περιοχή μας >>

Τα Σωματεία κύριε Τζαφέρη τότε  τα πείσατε <<πως δεν θα είστε διοίκηση του καναπέ>> .

Εμάς όμως ΟΧΙ.…. πως με την απόφαση σας   να κρατήσετε στο περιθώριο την λειτουργία του Συνδέσμου το μόνο που καταφέρατε  είναι  να καταστρέψετε τον παραγωγικό ιστό της διαιτησίας που είναι ο Σύνδεσμος , που μοναδικό του μέλημα είναι η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ σε διαιτητές τοπικού αλλά και εθνικού επιπέδου .

Αναμενόμενο λοιπόν και θέμα χρόνου ήταν να υπάρξει ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ στην περιοχή της Δυτικής Αττικής .

Από την ημέρα που αναλάβατε ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ δεν έχετε παράγει ,να σας θυμίσω  ότι βγάζετε Σχολές Διαιτησίας μέσω ….Ανακοινώσεων (2/8/19),(23/2/22),(18/11/22), και να φανταστείτε ότι η σχολή  κρατάει 2 μήνες !!!!! είστε ο μόνος  Πρόεδρος πανελλαδικά που έχει καταφέρει να διαρκέσει σχολή διαιτησίας στην περιοχή ευθύνης του ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

Αν δεν αντιληφθήκατε  ακόμη  ότι πρέπει να υπάρχει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ μεταξύ ΕΝΩΣΗΣ και ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ,στην βάση μιας ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ σχέσης με κριτήρια και επετηρίδα ,τότε σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει τίποτα .

Όσο για την αναφορά σας στο….. https://pamebala.gr/epsda/item/72044-kinisi-mat-apo-klearxo-tzaferi-pou-agorazei-grafeia-gia-tin-eps-dutikis-attikis…. ότι ΘΑ αγοράσετε γραφεία και η νέα αίθουσα ΘΑ χρησιμοποιείται  για τις ανάγκες των σχετικών μαθημάτων και όχι μόνο….από τους ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ενώπιων πολλών επίσημων καλεσμένων και πλήθος κόσμου σε χοροεσπερίδα γνωστής ομάδος της Δυτικής Αττικής  και όχι μόνο. Σας ενημερώνουμε για ακόμη μια φορά πως  Διαιτητές του Συνδέσμου είναι αποκλειστικά και μόνο τα Μέλη μας… ,ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Τέλος Ευχόμαστε πως και ο εκλογικά αντίπαλος σας Κος Τζανόπουλος Ιωάννης ΘΑ τηρήσει την  προεκλογική του δήλωση  (19/12/22)https://stoplekto.gr/%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5/  Θα τηρήσει τα λεγόμενά του ως προς την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το καλό ΟΛΩΝ των Σωματείων της ένωσης και ως νέος στο χώρο με φιλοδοξίες, όραμα, και συνέπεια, να βοηθήσει πραγματικά στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της ένωσης γενικότερα, αλλά και  ιδιαίτερα τον τομέα της οργανωμένης διαιτησίας τόσο σε ακαδημαϊκό, τοπικό, και Εθνικό επίπεδο .

Ο τόπος χρειάζεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ σε όλους τους τομείς για να μπορέσει να υπάρξει Πρόοδος.

ΕΜΕΙΣ ήμασταν και θα είμαστε  πάντα ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του επίσημου Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Δυτικής Αττικής